טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום
בגלל גזים ,נפיחות ,מלאות והרגשה שלי שהאוכל "מתעכב " (כאילו עובר לאט )
.יציאות פעם ביומיים שלושה , בן 60 + .
הוצע לי לנסות לקחת אנזימי עיכול.
1)תוך כמה זמן ארגיש בשינוי כלשהו ?או שהניסיון נכשל. ואין טעם להמשיך. והבעיה אחרת.
2)אני אוכל מנה ראשונה ולפעמים מחכה 20-30 דקות למנה העיקרית ,מתי לקחת האנזים למנה ראשונה ?קצת סלט לדוגמה , או רק בארוחה העיקרית?
3)האם ישנה בעיה, סכנה או תופעת לוואי כלשהי בניסיון כזה .?
4)האם הגוף יתרגל לתוסף ולא ייצר בעצמו יותר אנזימי עיכול?
תודה לתשובות הרבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נטילת אוסף של אינזימי עיכול בקפסולה יכול במקרים מסוימים לעזור. אם אין שיפור יום-יומיים מתחילת נטילתם כנראה שלא יעזור גם בהמשך. אם אתה סובל מאוד תנסה לקחת בכל 3 הארוחות העיקריות:בוקר, צהריים וערב ובמשך הזמן להפחית ולבדוק איזו ארוחה היא הרגישה ביותר לך. אין כל סכנה בנטילת האינזימים ואין סכנה להתרגלות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד