לימודי תזונאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי תזונאות
    יפית
    11/02/2009

אני מעוניינת ללמוד תזונאות בארהב באוניברסיטה מוכרת בארץ. רציתי לשאול מה סיכויי ההשתלבות בתחום בארץ במרפאות ובתי חולים. אני לא כל כך מעוניינת בתעשיית המזון. האם יש סיכוי למתחילה להיכנס לתחום הקליני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי תזונאות

הוספת תגובה

• לימודי תזונה ודיאטה

טליה לביא
    11/02/2009

שלום יפית
    סביר להניח שכשתחזרי לארץ תצטרכי לעשות סטאז' כמו כל מי שמסיים לימודי תזונה, לשם קבלת תעודה ממשרד הבריאות.
    משם ואילך סיכוייך כמו של כל אחד אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

יפית
    11/02/2009

הבנתי שיש הבדל בין תזונאי לתזונאי קליני. אני לא מבינה מה ההבדל. האם תזונאי רגיל לא יכול לעבוד בתחום? או יש לו מקומות מסוימים שהוא לא יכול לעבוד בהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

טליה לביא
    16/02/2009

תזונאי - בעל תוא רבתזונה
    קליני - בעל תעודה ממשרד הבריאות, רשאי לעבוד במוסדות, תעודה זו מתקבלת בתום הסטאז'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו