שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    יוסי
    16/02/2009

1. כמה קלוריות יש בלחמניית בגאט(ג'אפטה)? 2. האם יש דבר כזה "שמירת קלוריות" זאת אומרת אם אני צריך לאכול ביום 1500 קלוריות וביום אחד יצא לי לאכול רק 1000 קלוריות אז למחרת אני יכול להשלים את מה שחסר ולאכול 2000 קלוריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

• שתי תשוובות

טליה לביא
    16/02/2009

1. מכיון שיש היום מליוני סוגים של לחמים, אתן לך מס' עקרונות שיעזרו לך להעריך את הקלוריות באופן כללי. במאה גרם לחם יש בערך 300 קלוריות. אם ג'בטה שוקלת 200 גרם, עשה את החישוב. מעבר לכך, יש לחמים רבים שנאפים עם יותר שומן מהמקובל ולכן ערכם הקלורי גבוה יותר.

2. בעקרון התשובה היא שאנחנו לא רובוטים, ברור שיום אחד אוכלים יותר ויום אחר פחות, אלא אם כן אוכלים כל הזמן מעט יותר ואז משמינים. אלא שתנודות כפי שאתה הצגת הן קיצוניות - תנודות של 100%. אם יום אחד אוכלים 1300 ויום אחר 1800 זה עדיין ממוצע של 1500 ונשמע כמו אורח חיים יותר מאוזן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו