לימודי דיאטנית קלינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי דיאטנית קלינית
    אורית
    02/03/2009

ברצוני להיות דיאטנית קלינית,אני גרה בחיפה ואין באפשרותי ללמוד בתל חי מפאת המרחק,האם לימודי תזונה קלינית במכללת רידמן יאפשרו לי לעסוק בתחום זה?אלה אינם לימודי תואר אלא לימודי תעודה,ואינני רוצה "לבזבז" סתם 3 שנים אם לא אוכל לעשות עם זה כלום בהמשך.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי דיאטנית קלינית

הוספת תגובה

• הכשרה כדיאטן קליני

צחי כנען
    03/03/2009

"רידמן" איננה מכשירה דיאטנים קליניים אלא במסלול לנתורפתיה השונה מאוד מהלימודים במוסדות האקדמיים כמו הפקולטה לחקלאות ברחובות או תל חי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת אטקינס, במטרה להגיע לקטוזיס.

נועה
    27/03/2009

שלום רב.

אני בן 28, וסובל מאפילפסיה החל מגיל 24.

הנוירולוג שמטפל בי המליץ לי כתוספת לטיפול התרופתי לבצע דיאטת אטקינס "מתוך מטרה להגיע לקטוזיס."

שאלותי הן:
    1. מה הכוונה להגיע לקטוזיס?
    2. כיצד פחות או יותר נראה תפריט של דיאטה כזו?
    3. האם לדיאטה כזו ישנן השלכות בריאותיות שליליות, וכיצד ניתן להתגבר עליהן?

התשובה חשובה לי מאד ואני מודה למשיב מקרב לב.

בברכה - ישראל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית

שירי
    16/04/2009

אורית שלום,
    גם אני מתגוררת בחיפה ומעונינית ללמוד במכללת תל חי , שמעתי שיש שם מעונות שניתן להתגורר בהם, את מעוניית לשכור דירה באזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו