טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב לפני 3 חד' הפסקתי לעשן. מאז עליתי לצערי 4 קג', למרות שהוספתי ספורט (חיטוב ועיצוב דינמי) 6 פעמים בשבוע!! (זה בחודש וחצי האחרונים) בהתחלה אכלתי יותר מהרגיל, עכשיו כבר לא, ואני עדיין עולה. כמה קלוריות עלי לאכול ביום? האם אני חייבת לאכול חלבונים אחרי הספורט? כי אני די שרירית ורק רוצה לשרוף ולחטב. אני בגובה1.77 ושוקלת 69 עכשיו. העלתי כבר מידה במכנסיים...עזרה, בבקשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הפסקת עישון אכן מוריד את חילוף החומרים בכ10% מה עוד שקיימת עליה בכמות האוכל כפיצוי על ה"שינוי האוראלי". בכל מקרה אם את עולה במשקל למרות ההוצאה הקלורית בספורט סימן שקיים עדיין עודף קלורי ועלייך להפחית את כמות הקלוריות. החוכמה היא להקטין כמות בלי להרגיש שאת "בעונש". לא חשוב כמה קלוריות את שורפת חשוב לדעת שפשוט עדיין קיים עודף קלורי וועלייך להפחית בזהירות כ 100-200 קלוריות ביממה ואז לבחון את התוצאה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל תודה על התשובה המהירה. שנית- אתה יכול להגיד לי כמה קלוריות עלי לצרוך ביום (נאמר ולשם השפיות אעשה 4 פעמים בשבוע ספורט במשך שעה עד שעה וחצי). וגם- האם אי אכילת חלבונים אחרי אימון מזיקה או ששורפת תאי שומן, כמו שאני רוצה בעצם...(אני לא רוצה להגדיל מסת שריר) תודה!!
כמות הקלוריות ביום נגזרת ממש לא לפי רמת האימונים שלך אלא לפי בדיקות מטבוליות אמיתיות - חילוף חומרים + הוצאה קלורית יומי) אבל בשביל כלל האצבע -כ 1500-2000 קלוריות ביום. לאחר אימון אירובי עלייך לאכול פחמימה+חלבון למשל סנדויץ עם גבינה/ביצה אי אכילת חלבון אינה "שורפת את תא השומן" .
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד