מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לצחי- מבקשת עזרהשילי09/04/2009
היי,
אני בת 22 בעוד חודש. במהלך השנה הראשונה בצבא עליתי 15 ק"ג שחצי מהם אני רוצה להוריד. גובהי כיום 1.62 ומשקלי 64.
עם המשקל שעלה הביטחון העצמי ירד לחלוטין ואני מרגישה רע עם עצמי. מרגישה שהאוכל שולט בי ולא אני בו. מרגישה רע ואשמה אחרי שאוכלת כמויות גדולות או שטויות מרובות.
אני התחלתי לעשות דיקור פעם בשבוע במסגרת קופ"ח.
אוכלת: בבוקר 6:00 לפני העבודה: 3 כפות קוואקר+ כוס חלב+ ממתיק וקינמון+ כף זרעי פשתן טחון ושותה נסקפה. (בפסח אני משערת שאוכל יוגורט 1.5% עם תפוח חתוך). שותה 2 כוסות מים
ביניים: 2 פרוסות לחם קל+ 2 כפות קוטג' 3% או כף אבוקדו, עגבניות שרי וגזר אחד חתוך. 2 כוסות מים עד לצהריים (בפסח אוכל אולי מצה של 100 קלוריות עם שיפון עם קוטג' וירקות)
צהריים: חזה עוף או 3 קציצות הודו נקבה מבושלות ולא מטוגנות+ שעועית ירוקה מבושלת עם פטריות מוקפות על מחבת טפלון (עם תרסיס) ועוד ירק אחד חי או סלט (בפסח אין סיבה שלא אוכל אותו דבר). מים
ביניים: פרוסת לחם קל עם שכבה לא עבה של נוטלה (בפסח אוכל פריכית אורז עם נוטלה, קשה לי לוותר על המתוק הזה, לא שובעת מחטיפי אנרגיה למיניהם) כוס נסקפה
מאוחר יותר: פרי ויוגורט ביו 1.5%
מים
ערב: 2-3 לחם קל, סלט ירקות עם כף שמן זית או כף טחינה גולמית+ 3 כפות קוטג' 3%+ ביצה או טונה במים.
(בפסח אוכל 2-3 פריכיות במקום הלחם או לחמניות קמח מצה ביתיות, קטנות).
פרי
סה"כ שותה כ2 ליטר מים ביום. 2 כוסות קפה.
ספורט: 3 פעמים מכריחה את עצמי לעשות פעילות אירובית כמו הליכה בחוץ, 45 דק' בכל פעם. בנוסף בין 1-2 בשבוע אימון משקולות אינטנסיבי עם מאמן.
האם התפריט מאוזן? כמה קלוריות בערך הוא מכיל?
האם יוביל אותי לירידה הרצויה?
חג פסח שמח!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעה
צחי כנען10/04/2009היי
כל הכבוד על האימונים הגופניים על אף חוסר ההתלהבות הבסיסי שלך מפעילות גופנית. מניסיוני קשה להתמיד בסוג פעילות שאיננו מחבבים ולכן כדאי לך במהרה לחפש אלטרנטיבות בתחום הספורט שיגרמו לך הנאה (ובטח לא סבל).
לגבי התפריט השאלה היא בעיתיית, מאוזן לפי אילו פרמטרים ? האם מספר הקלוריות שם תואם את ההוצאה הקלורית היום-יומית שלך ? אינני יודע.
חשוב שאינך נמנעת מפחמימות ואת אוכלת אותם לאורך היממה אני אני מאוד ממליץ לך לגשת לדיאטנית שתספק חידוד אישי לתפריט (אפשר גם בקופת החולים שלך)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)