לצחי- בהמשך לתגובה הקודמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצחי- בהמשך לתגובה הקודמת
    שילי
    11/04/2009

יש איזו בעיה להוסיף תגובה על תגובה אז כבר כתבתי הודעה חדשה

תודה רבה על התייחסותך!

בנוגע לפעילות שאני יאהב ואתמיד- האם גם פילאטיס או עיצוב בא בחשבון או שרק פעילות אירובית?

בנוסף, לפני מס' שבועות עברתי בדיקת RMR ונמצא כי הגוף שלי שורף 1140 קלוריות בלבד במנוחה. האם הגיוני"? אני בת 22...
    האם תוכל עכשיו להתייחס יותר בקלות לתפריט שציינתי בהודעה הקודמת לאור הפרט הזה?

בברכת חג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לצחי- בהמשך לתגובה הקודמת

הוספת תגובה

• בהמשך...

צחי כנען
    11/04/2009

לגבי הפעילות - כל פעילות באה בחשבון ,ותמיד אפשר לאורך הזמן להחליף לפי הכיף.
    מהו המשקל + והגובה שלך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה

שילי
    11/04/2009

גובה 1.62 מטר ומשקל 64.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חילוף חומרים נמוך

צחי כנען
    15/04/2009

RMR (חילוף החומרים הבסיסי) שלך נמוך משמעותית מהממוצע באוכלוסיה לגילך- 1473 קלוריות.
    כעת צריך לבדוק את ההוצאה הקלוריות מעבר למנוחה ולהתאים את כמות הקלוריות לסה"כ ההוצאה היומית. ייתכן מאוד שבדיאטה שרשמת לא תירדי במשקל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצחי

שילי
    16/04/2009

אם ככה, עליי לאכול מעט מאוד קלוריות ליום??
    איך אפשר להעלות את הRMR אם בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חילוף חומרים

צחי כנען
    16/04/2009

לא ניתן להעלות באופן משמעותי את חילוף החומרים אלא להוציא יותר קלוריות הן בפעילות גופנית יזומה כמו במכון הכושר, אופניים,ריצה וכו' והן בפעילות גופנית יומית כמו חניה במקום רחוק כדי ללכת יותר, עלייה במדדרגות ...
    כמות הקלוריות המדויקת אינה ניתנת להערכה אמיתית אלא רק לבדיקה.אני נוהג להעביר את כל מטופליי בדיקה זו כדי לא לסמוך על "בערך".
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו