מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    יוסי
    26/04/2009

שלום אני בן 20 שוקל 48 גובה 160 אני יודע שאני רזה מאוד.. אפילו רואים לי את העצמות של הצלעות. הבעיה היא שיש לי המון שומן בצידי הבטן וגם קצת בבטן וזה מפריע לי מאוד...אני לא רוצה להרזות עוד כי זה ממש לא טוב..האם למישהו יש עצה? מה לעשות? אולי לחזק את האזור? איך?
    תודה יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• גש לדיאטנית

צחי כנען
    26/04/2009

אכן אתה רזה. תבדוק עם איש מיקצוע באופן מסודר את האופציות העומדות בפנייך: תזונה ופעילות גופנית (אירובי מול כוח)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצחי

יוסי
    26/04/2009

היתי מטופל אצל דיאטנית, היא הכינה לי תפריט לעליה במשקל כדי להגיע ל51 אבל אני חשבתי שזה מוגזם ואז יהיה לי המון שומנים יותר ממה שעכשיו ולכן הפסקתי עם זה.........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטנית המתמחה בספורט

צחי כנען
    28/04/2009

גש לדיאטן/נית המתמחה בתזונה ובספורט.יש לעקוב אחר % השומן שלך במקום מעקב אחר משקל.
    הבדיקה הנכונה ביותר היא באמצעות מכשיר הנקרא BODPOD הנמצא אצלי ו-2 דיאטנים נוספים
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו