מעוניית לשמוע יותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניית לשמוע יותר
    אני
    11/05/2009

שלום , אני מעוניינת ללמוד בתחום זה רק שאני קצת מבולבלת. ראשית, האם יש הבדל בין תזונאית קלינית לבין דיאטנית קלינית? מהו? האם עובדים אחרת? קורסים,מכללות שונות?

אני מעוניינת ללמוד אולי במכללת תל חי. האם מבחינת תעודה או התקבלות לעבודה יש שוני או העדפה מסויימת לגבי בוגר מכללה או אונברסיטה ?
    בכדי להתקבל בכלל.. כמה פסיכומטרי צריך? והאם הלימודים קשים מאוד? הלימודים שווים את השכר אחר כך? אני מעוניינת במשכורת די גבוה.
    ואיפה ניתן לעבוד בתחום? בתי חולים מרפאות? והאם יש ביקוש בכלל.. כי אני לא רוצה לסיים ללמוד לזה ולהישאר בבית כי אין ביקוש.
    אני יודעת שהשאלות רבות אך אודה אם תוכלו לענות על כולן. הנושא חדש לי ומעניין אותי.

תודה מראש(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניית לשמוע יותר

הוספת תגובה

• אני מחכה לתשובה.

אני
    16/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטטיקה כמיקצוע

צחי כנען
    18/05/2009

הרבה שאלות טובות מאוד
    אני ממליץ לגשת לימים פתוחים באותם מכללות ואניברסיטאות ולהעזר בחומר שהצטבר בפורום הזה כמה פעמים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו