קפה לצורך עירנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפה לצורך עירנות
    אורי
    28/06/2009

שלום,
    אני בן 23 וסובל מספר שנים מעייפות כרונית.
    לאחר שלא נמצא גורם רפואי לבעייתי קיבלתי את הרעיון לשתות קפה כדי להעלות את העירנות שלי.

מה שאני רוצה לדעת זה אם יש כזה דבר כמות מסוכנת של קפה? כי אני צריך כמויות מאוד גדולות בבת אחת כדי להרגיש את האפקט שלו.

למשל אני צרכתי 4 כפיות (עמוסות עד הסוף) של נס קפה טהור בבת אחת כדי להרגיש רק קצת יותר עירני. האם זאת נחשבת כמות מסוכנת? והאם אני יכול אפילו לקחת יותר מזה בלי ששום דבר רע יקרה לי?

תודה!
    אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפה לצורך עירנות

הוספת תגובה

• עייפות כרונית

צחי כנען
    03/07/2009

האם בדקת את איכות השינה שלך במעבדת שינה למשל? האם היית אצל נוירולוג? או רק אצל רופא המשפחה? האם אתה בעודף משקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר כנען

אורי
    05/07/2009

כבר נבדקתי לאורך שנים במישורים שונים ברפואה הפנימית וגם כן בדיקת שינה, ללא כל ממצא.
    אפילו הרופאים רוצים להביא לי פרוביג'יל אבל כרגע אני מחקה לתשובה סופית אם יאשרו לי אותו בסל.

בינתיים אני משתמש בכמויות די גדולות של קפה וזה די עוזר לי מבחינת העירנות, אבל אני מפחד מ"מנת יתר", אם יש כזה דבר?

חשבתי אפילו להתחיל לקחת כמוסות קפאין כדי שאוכל "לפקח" על מינון הקפאין שאני לוקח.

אז בחזרה לשאלתי המקורית:
    האם לקיחת כמות גדולה של קפה בבת אחת יכולה להיות מסוכנת?

ואם אכן אני אתחיל לקחת כמוסות קפאין כמה מ"ג מומלץ לקחת בבת אחת כדי להרגיש את אפקט העירנות ללא כל סכנה לבריאותי? ברור שאני מדבר על מינון גבוהה יותר מהרגיל.

תודה שוב,
    אורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמויות קופאין גדולות

צחי כנען
    06/07/2009

כמויות גדולות = "במגהדוזות" נהוגות בתחום האימון והספורט המיקצועי.
    לא ידוע לי על אפקט שלילי בצריכה מדי פעם אך לא יום אחר יום ובטח לא במשך שבועות/חודשים.
    ולא אוכל להמליץ בשקט על כמות כזו בלי להכיר אותך ובלי להיות תחת טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו