לא רוצה להרזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה להרזות
    דנית
    10/07/2009

שלום.אני בת 25.עד לפני 4 חודשים שקלתי 75 קילו(גובה 1.63).כתוצאה ממעבר דירה לקומה רביעית(והנקיונות והסיבות)רזיתי 10 קילו.התחלתי להרגיש חולשה והייתי חיוורת.בגלל שלא רציתי להרזות יותר ,התחלתי להפסיק לשמור על דיאטה והתחלתי לאכול דברים משמינים-סוכר,שתייה ממותקת,טיגון בשמן וכו'.(לפני כן שמרתי על אכילה מאוזנת ובריאה מאוד ולא אכלתי דברים כאלו).
    זה עזר ולפחות לא רזיתי יותר.אני יודעת שזה לא בריא לאכול את הדברים האלו והם עושים לי גם צרבת.אבל אני מפחדת שאני ירזה עוד .אציין שהיה לי לפני הרבה שנים אנורקסיה ומכאן בין היתר הפחד שלי.כמו כו מאז שרזיתי המחזור הקדים לי ואני מפחדת שהוא יעלם(כמו שקרה שהיתי בתת משקל).
    אז השאלה שלי-מה עושים כדי לא לרדת יותר במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה להרזות

הוספת תגובה

• לא לרזות

טליה לביא
    12/07/2009

כדי לשמור על משקל צריך להגיע לאיזון בין האנרגיה שנכנסת לאנרגיה שיוצאת.
    סוג האוכל הוא רק משתנה אחד, ואת בחרת לעשות שינוי שאכן אינו רצוי ואינו בריא
    נסי לחזור לאוכל בריא, כפי שנהגת לאכול קודם, אך הגדילי את הכמויות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת הבעיה,אני לא מצליחה

דנית
    17/07/2009

אני התרגלתי לאכול יחסית מעט.ואני מתמלאת מהר.האם יש משקאות למשל,שיכולים להגביר צריכת קלוריות?(שמעתי על זה אבל אני לא בטוחה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו