בישול אורז בשיטת הפאסטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בישול אורז בשיטת הפאסטה
    טליה
    28/07/2009

שמעתי שעדיף לבשל אורז (מלא או רגיל) בסיר מלא מים, כמו שמבשלים פאסטה, וגם לשטוף אותו אחר כך תחת מים זורמים, כדי לסלק את כל עודפי העמילן. האם זה רעיון טוב? האמנם רצוי לסלק את כל העמילן בדרך זו, אולי מסתלקים להם איתו גם דברים אחרים, שלא התכוונו לוותר עליהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בישול אורז בשיטת הפאסטה

הוספת תגובה

• תשובה

טליה לביא
    30/07/2009

אין שום סיבה להיפטר מ"עודפי עמילן"
    אוכלין אורז בשביל העמילן, בשביל הפחמימות
    זה מה שהוא תורם. אנרגיה
    עם שפיכת המים מאבדים גם מינרלים ווטימינים מסיסים במים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבתי ככה, ועכשיו מה לגבי קינואה?

טליה
    30/07/2009

תודה גב' לביא, המחשבה הזאת עברה בראשי כששמעתי את זה.
    עכשיו לגבי בישול הקינואה- שמעתי מישהי בעבודה מספרת בגאווה, שהיא מבשלת קינואה בסיר מלא מים, ממש כמו הסוגייה הקודמת של האורז- האם כאן יש לזה משמעות כלשהי? הקינואה, אני מבינה היא גידול מסוג הבוטן, אבל ביום יום מתייחסים אליו מעשית, לפחות במערב אמריקה, כאל דגן - בקיצור אני צריכה שתעזרי לי לעשות סדר בשפע האינפורמציה המבולבלת הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לשפוך את המים

טליה לביא
    02/08/2009

בעקרון
    לתת למים להיספג תמיד עדיף עלפני לשפוך אותם. כמעט תמיד נכון, קבלי את זה כגורף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו