טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובל מבעיה מוזרה ,כמעט כל יציאה שלי בשירותים גוררת אחריה שימוש של יותר מגליל נייר עד לנקיון ה"איזור",בעיה שגורמת למבוכה מועקה וחוסר נוחות מתמיד. הייתי שמח מאוד כיצד אוכל לשפר את תזונתי(אני על תפריט מאוזן וביתי כרגע,בן 24 בריאות תקינה) על מנת שכל היציאות שלי יהיו יבשות ומוצקות.הבנתי שאכילת סיבים עוזרת.. אשמח לתשובה כמה שיותר מפורטת על מזונות שיכולים להקל על הבעיה(וגם ממה להימנע) היא ממש ממררת את חיי! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה על תשובתך!השואה אינה כמו שלשול,אינה מימית. אין סיבה התנהגותית,בעבר סבלתי מכפייתיות ובדקתי ספציפית את הסוגייה עם מומחה לאו סי די שהמליץ לבדוק אותה עם רופא רגיל. גם אחרי ניגובים ממושכים לרוב הנייר מלוכלך ולא מדובר פה בפאטה מורגנה לצערי יש לציין שהעיכוב לא קורה בכל היציאותף פעמים ישנן יציאות נורמטיביות ורגילות,אך קורה הרבה יותר מדיי שהן לא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ייתכן שמבנה הצקום,סוף המעי הגס שלך הוא כזה שיוצר את התוצאה הזו ואז פשוט לחיות עם זה/לגשת לרופא גסטרו האם ניסית תוספת פסיליום יומית ? קווקר ? הוספת לחם מחיטה מלאה, אורז מלא וקטניות ? ובדקת את התוצאה?
שלום ושוב תודה רבה על תגובתך אני גם חושב שזה עשוי להיות בעיה מבנית כלשהי שבגלל הצואה לא יוצאת במלואה החוצה.כאשר הצואה יבשה מאוד איני נתקל בבעיה הזו. לא ניסיתי עדיין שום תפריט מיוחד מלבד הימנעות זמנית מחלב, וזו בדיוק הסיבה שפניתי לכאן כדי לקבל המלצות לכך אין לי מושג מה זה פסיליום אבל אני אנסה את שאר ההמלצות ואשמח לששמוע עוד אם יש לך!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד