חילוף חומרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חילוף חומרים
    מורן
    24/01/2010

שלום, אני בת 18 שוקלת 45.5 קילו לאחר ירידה חדה במשקל לפני שנה של 9 קילו בעקבות תת תזונה, ותזונה לקויה.. לא יודעת מה קרה לי התחלתי לאכול פחות ופחות וירדתי במשקל.. אם הזמן התחלתי לאכול יותר אבל נאי מרגישה שאני נעה בדיאטת ה"יו יו" יש לי ימים שאני בקושי אוכלת.. ויש לי ימים שאני רק רעבה ואוכלת המון..וגם המחזור שלי נפסק. אני מאוד רוצה להיות מאוזנת מבחינה תזונתית אך פוחדת להשמין ופוחדת שחילוף החומרים שלי נדפק ועכשיו אם אני כל יום יאכל כמו שצריך אני רק יעלה במשקל.. חשוב לציין שלפני ההורדה במשקל גם ההיתי רזה וכל חיי ההיתי נחשבת ילדה רזה ששוקלת בין 51-54 קילו.
    רציתי לשאול, אם אני יתחיל לאכול רגיל ומאוזן כל יום אני ישר יעלה במשקל ויתכן שחילוף החומרים שלי נדפק לתמיד?
    אני גם שותה תה טיבטי..
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חילוף חומרים

הוספת תגובה

• למה דילגתם על השאלה ולא עניתם :/ ?

מורן
    25/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך...

צחי כנען
    26/01/2010

את מתארת הפרעת אכילה, כדאי לפנות מידית לרופא המשפחה ולמרפאה אפילו בקופת החולים העוסקת בתחום הפרעות האכילה. שם יש צוות מתאים שיכול לעזור לך.
    לגבי חילוף החומרים -אכן יש פגיעה דרמטית בו אך למרבה ההפתעה כאשר תחזרי לאכול מסודר ונכון הוא חוזר למצבו הנורמלי. ללא קשר, הגוף "ינסה" להחזיר קלוריות ומשקל שאבד בתהליך לא נכון ולכן תעלי מן הסתם במשקל.
    אל תהססי לשאול שאלות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו