טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי עצירות כבר הרבה מאוד זמן. השתחררתי לא מזמן מהצבא, במהלך שירותי הייתה לי "עצירות כרונית" (שהייתה מלווה בהפרעות אכילה), הייתי הולכת לשירותים פעם בשבוע-שבוע וחצי. כשהשתחררתי עברה לי העצירות והייתי הולכת לשירותים כמעט כל יום. עכשיו, כחודש וחצי מאז השחרור אני הולכת לשירותים בערך פעם בארבעה ימים. אני משתדלת לאכול ירקות (עם קליפתם) ותפוחים, בנוסף אני אוכלת יוגורט ביו טיבעי כמעט כל יום. המליצו לי לעבור ל"אקטיביה". מה דעתך על ההמלצה והאם יש דברים נוספים שממולת לאכול? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אפשר אקטיביה, חלק מהמטופלים מעידים כי אכן עוזר להם. בנוסף , לנסות אחד או כמה מהאופציות הבאות: לחם מחיטה מלאה (לא קל), קורנפלקס עתיר סיבים, פירות יבשים, לטבל בשמן זית, להוסיף מיץ עגבניות, דבש, לשתות הרבה להימנע מאורז, בננה ותפו"ע
עצירות היא פונקציה גם של כמות החומר שאת אוכלת, ולצורת האכילה (למה התכוונת הפרעות אכילה? )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה על התשובה. הכוונ הלהפרעת אכילה היא שכשהייתי בצבא, בתחילה הפחתתי את כמות האוכל עד שהגעתי למצב שלא הייתי אוכלת בבסיס (תפוח ביום) והייתי עושה המון ספורט. כשהייתי חוזרת הבייתה בסופי שבוע הייתי "מתפנקת" על אוכל של בית. הייתי מגיעה למצב של בולמוסי אכילה, בעיקר במוצאי שבת כשאני יודעת שאני הולכת לצום שבוע והייתי ממש נהנית מהאוכל. עכשיו, כשהשתחררתי, אני משתדלת לאזן ולא לאכול הרבה כמו שהייתי אוכלת פעם בסופי שבוע. אני משתדלת לעשות ספורט כפעמיים בשבוע ולשמור על תפריט מאוזן של ירקות, פחמימות וחלבונים אבל עדיין יש לי בולמוסי אכילה מדי פעם.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד