תחביב לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחביב לאכול
    25/04/2010

הייתי אצל דיטאנית היא נתנה לי תפריט מתאים בשבילי אני לא שמן אבל אני רוצה קצת להוריד אחוזי שומן ולחטב את הגוף אבל מה לעשות שאני אוהב לאכול בעיקר מתוק אני מישתדל לעקוב אחרי הדיאטה אבל מה לעשות שלפעמים מיתפקשש לי מה אני יכול לעשות במיוחד לגבי מתוק או למשל בשר שאני מאוד אוהב וגם גבינות שמנות כמו קאשקאבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחביב לאכול

הוספת תגובה

• "סיטואציה נכונה"

צחי כנען
    27/04/2010

מן הסתם אין אסור תמיד! קיים מושג הנקרא "סיטואציה נכונה" - כלומר, סיטואציה שבה עודף הקלוריות או המזון הפחות איכותי הוא נכון. שהרי לא ייתכן שלעולם עודף קלורי אינו נכון.
    משימתך (ולא קלה כלל) לנסות לגלות מתי האכילה הייתה שווה ומתי לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל יש לי שאלה נוספת

30/04/2010

קורה לי בזמן האחרון שיש הרבה אירועים שאני נימצא בהם ואיכשהו שאני רואה הרבה אוכל אני מתחיל לאכול ויוצא שאני אוכל ארוחת שחיטות וכל מה ששמרתי במשך השבוע הולך ביום אחד איך אני יכול להימנע מההרגל הרע הזה זה קורה לי כל הזמן אני מתחיל דיאטה אבל אף פעם לא מצליח לשמור עליה ומיתייאש והפעם אני רוצה לקחת את זה ברצינות ולראות תוצאות אני בקרוב מיתגייס ואני פחד שאני לא יצליח לשמור על אכילה נכונה וישמין אז אני רוצה להשיג כמה שיותר תוצאות לפני הגיוס אמרתי עצמי שאני יפסיק לחשוב יותר מידי על התזונה ויזרום עם זה אבל זה לא מצליח כי בסוף אני מוצא את עצמי אוכל ואוכל ולפי הBMI אני במשקל תקין זה לא שאני בעודף משקל פשוט היה נחמד עם לא הייתה את הקרס הקטנה והיו מחליפים אותה קוביות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו