טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הייתי אצל דיטאנית היא נתנה לי תפריט מתאים בשבילי אני לא שמן אבל אני רוצה קצת להוריד אחוזי שומן ולחטב את הגוף אבל מה לעשות שאני אוהב לאכול בעיקר מתוק אני מישתדל לעקוב אחרי הדיאטה אבל מה לעשות שלפעמים מיתפקשש לי מה אני יכול לעשות במיוחד לגבי מתוק או למשל בשר שאני מאוד אוהב וגם גבינות שמנות כמו קאשקאבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מן הסתם אין אסור תמיד! קיים מושג הנקרא "סיטואציה נכונה" - כלומר, סיטואציה שבה עודף הקלוריות או המזון הפחות איכותי הוא נכון. שהרי לא ייתכן שלעולם עודף קלורי אינו נכון. משימתך (ולא קלה כלל) לנסות לגלות מתי האכילה הייתה שווה ומתי לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קורה לי בזמן האחרון שיש הרבה אירועים שאני נימצא בהם ואיכשהו שאני רואה הרבה אוכל אני מתחיל לאכול ויוצא שאני אוכל ארוחת שחיטות וכל מה ששמרתי במשך השבוע הולך ביום אחד איך אני יכול להימנע מההרגל הרע הזה זה קורה לי כל הזמן אני מתחיל דיאטה אבל אף פעם לא מצליח לשמור עליה ומיתייאש והפעם אני רוצה לקחת את זה ברצינות ולראות תוצאות אני בקרוב מיתגייס ואני פחד שאני לא יצליח לשמור על אכילה נכונה וישמין אז אני רוצה להשיג כמה שיותר תוצאות לפני הגיוס אמרתי עצמי שאני יפסיק לחשוב יותר מידי על התזונה ויזרום עם זה אבל זה לא מצליח כי בסוף אני מוצא את עצמי אוכל ואוכל ולפי הBMI אני במשקל תקין זה לא שאני בעודף משקל פשוט היה נחמד עם לא הייתה את הקרס הקטנה והיו מחליפים אותה קוביות
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד