טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני כרגע מאוד מתלבטת בנוגע ללימודי תזונה... הייתי רוצה לשאול לגבי הלימודים עצמם- האם הם עמוסים מאוד? אני כרגע מסיימת תואר בפסיכולוגיה ובמהלכו שילבתי עבודה..האם אוכל לשלב עבודה גם בתואר במדעי התזונה?
בנוסף- אפשר לקבל מידע רלוונטי לגבי עיסוק לאחר לימודים. האם זהו מקצוע שניתן להתפרנס ממנו בכבוד? הבנתי שהעבודה היא בחצאי משרות ומאוד קשה להתקדם...
בבקשה אודה לכם לתשובה כנה
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית אני שמחה שאת מתעניינת במקצוע מדובר על לימודי תואר ראשון מלאים כמו לימודי פסיכולוגיה לא קל גם ללמוד וגם לעבוד אבל זה אפשרי ואת דוגמא לכך שנה ראשונה קשה יותר לשלב בגלל אי גמישות המערכת אבל יש רבים שלומדים ועובדים יהיה לך פטור קטן ממספר קורסים על חשבון לימודי הפסיכולוגיה המקצוע מאפשר השתלבות במגוון של תפקידים החל מדיאטנית בבית חולים , קהילה , חדרי כושר , תעשיית המזון המשך כמרצה , מנחה קבוצות ותועמלנית ועוד .. וכמו בכל דבר מי שעובד קשה מצליח בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים