טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. תהיתי האם יש תוספי תזונה שמשלימים מחסור בחלבון. אני אוכלת מסודר, כל יום בצהריים אוכלת מנת טופו/ קטניות+דגנים/ דג, וכמעט כל יום אוכלת ביצה, ובנוסף בדרך כלל גבינה בבוקר. לפי בדיקת דם לא חסר לי ברזל ולא B12 , ובכל זאת יש לי נשירת שיער כבר הרבה זמן ואני מפחדת שעוד מעט לא ישאר... חשבתי שאולי חסר לי חלבון ורציתי לשאול האם קיימים תוספים למקרה של חסר, ואם לא, האם יזיק לקחת תוספים שמיועדים לספורטאים? ואילו תוספים בדיוק הם אפשרות טובה? תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא נראה שחסר חלבון כמות החלבון הנדרשת היא 0.8 גרם לכל ק"ג משקל גוף איני יודעת כמה את שוקלת אבל לא נראה שיש חוסר לגבי נושא הנשירה בהיבט התזונתי יכול להיות חסר בברזל (כדאי לבדוק גם פריטין ) , B12 אך גם באבץ , ויטמיני B ועוד . כל שאם הברזל תקין עדיין יכול להיות חסר אחר שלא תמיד נבדק . אפשר לקחת מולטי ויטמין לתיקון והשלמה כללית או מולטי ספציפי לשיער שנותן כיסוי לויטמנים ומינרלים אילו. לגבי תוסף חלבון אכן קיימים , לא יזיק לקחת אבל נראה לילגדל שריר זה לא לגדל שיער מציעה לפנות לדיאטנית לעשות הערכה של התזונה של ולפעול בהתאם ואולי הנשירה היא מסיבה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רציתי לציין שבאמת לקחתי במשך כמה חודשים ויטמינים ייעודיים לשיער וזה לא עזר. בנוסף- התייעצתי לגבי הנושא עם הרופאה שלי והיא שלחה אותי לבדיקות דם שיצאו תקינות, כך שאני מניחה שסיבות אחרות לנשירה נבדקו... למקרה שבכל זאת יש חסר בחלבון, האם יש סוג מסויים של תוסף שיתאים יותר? אשקול פניה לדיאטנית באמת... תודה.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד