דיאטה דלת יוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה דלת יוד
    alroy7
    04/07/2010

שלום.התחלתי היום דיאטה דלת יוד לפני טיפול ביוד לאחר כריתה של בלוטת התריס עקב סרטן בבלוטת התריס. אני מנסה לעקוב אחר הכללים ולבנות תפריט מאוזן ולנצל את ההזדמנות להרזות. הכללים אומרים כי מותר 170 גר בשר ,2 כפות גבינה ביום ,ירקות ופירות ,גרגרי חומוס לא משומרים עדשים,חלבון ביצה,שמן ,תפוא שיבולת שועל ואורז,דבש,סוכר.
    צריך להמנע ממלח ,דגים ,יוגורט,חלב ,מוצרי גבינה ושוקולד וסויהצבע מאכל אדום.
    נראה לי שבדרישות כאלו יש מחסור בסידן.

להלן התפריט שהרכבתי.דעתכם חשובה וכל המלצה תתקבל בברכה:

א.בוקר: 100 גר תפוא + כף גבינה +ירקות
    ביניים:פרי
    א.צהריים: 170 גר חזה עוף מוקפץ בתרסיס שמן עם ירקות + 5 כפות אורז
    ביניים:פרי
    א.ערב:חביתת 3 חלבונים עם פטרוזיליה+ירקות+ כף גבינה+ כוס גרגרי חומוס או 5 כפות שיבולת שועל.
    אחרי:
    אני בת 36 ,בריאה בדר"כ ,שוקלת 73 קג.

אודה על עצתכם איך נמנעים ממחזור בסידן ובחלבון?
    האם אתם מכירים מלח ללא יוד? או לחם ללא מלח שאין בו סויה?

תודה
    ALROY7

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה דלת יוד

הוספת תגובה

• דיאטה דלת יוד

לימור בן חיים
    09/07/2010

בדרך כלל הדיאטה דלת היוד מוגבלת לתקופה של מספר שבועות כך שחוסרזמני בסידן או חלבון אינו בעייתי בטווח קצר כזה לגבי הסידן במקרים שבו יש צורך אפשר להוסיף תוסף סידן
    לגבי מלח ללא יוד בארץ אין המלצה לתסף את המלח הרגיל ביוד כמו במדינות אחרות ולכן הוא אינו בהכרח עשיר ביוד בכל מקרה יש להשתמש מעט מאוד
    לגבי לחם יש תוספת של מלח שאינו מועשר ביוד הכמות לפרוסה אינה משמעותית בלחם אחיד רגיל אין כל תוספת של סויה
    שיהיה בהצלחה בבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

alroy7
    10/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו