רעב בלתי נשלט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעב בלתי נשלט
    אהרון
    20/07/2010

שלום,

מאז ינואר אני חווה רעב קיצוני בלתי נשלט. בגלל הרעב אני עליתי מ 78 קילו ל 112. אני בן 24 וגובהי 172. זה התחיל בפתאומיות ואחרי שאני אוכל ארוחה גדולה כעבור שעתיים אני מרגיש כמו שצמתי יום שלם. ולא! זה לא פסיכולוגי. אני אפילו לא נהנה מהאוכל שאני אוכל. אם אני לא אוכל אני מרגיש עילפון ואינני מסוגל אפילו לפתוח את העיניים. הרעב הזה גם מלווה בתחושת חולשה קיצונית.

עשיתי בירור אנדוקריני אך לא נמצאה כל בעיה. אז רציתי לדעת אם יש איזה שהוא צורת אכילה שיכולה לעזור לי אם הרעב כמו יותר חלבונים?? להפריד בין חלבונים לפחמימות?? או כל דבר אחר שיש לכם להציע?

יש גם לציין שכאשר הרעב הזה התחיל הייתי בתהליך ירידה במשקל. ירדתי מ 96 קילו ל 78 ואז פתאום זה התחיל. האם זה יכול להיות קשור איכשהו?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעב בלתי נשלט

הוספת תגובה

• תחושות רעב ושובע

צחי כנען
    21/07/2010

מנגוני הרעב הושובע מסובכים מאוד וכוללים הורמונים ומוליכים עיצביים רבים, רובם כנראה לא מוכרים לנו עדיין
    אפילו תרופות אינן עומדות עדיין בפתח,הרבה בגלל תופעות לוואי רב מערכתיות כאשר מתערבים בחוליה אחת של מנגנונים אלו.
    ובכל זאת לגבייך ייתכן שהדבר קשור לאירוע שאיננו מכירים אך מניסיוני הבעיה ריגשית /התנהגותית שהרי גם לפני היית והגעת למשקל יתר הקרוב ל 100 ק"ג
    גש לדיאטנית טובה שאתה מכיר באיזור מגורייך ואולי בשיחה ב4 עיניים יימצא הפיתרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו