טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בת 31.חולת אנורקסיה עם הפוגות.לאחרונה,הוחמרה מחלתי.משקלי ירד ל39 וגטבהי 160 אני בטיפול מקצועי חדש,התחלתי לאכול אבל ישנם הקאות בלתי קצוניות.אני מצליחה להחזיק את האוכל,בעיקר עם נוגדי הקאה אבל לפנות בוקר קורה לא מעט שאני מתעוררת ומקיאה את ארוחת הערב(לא מעמיסה,ואוכלת מוקדם).כמו כן,אחרי הארוחות העיקריות,על אף שנבנו בייעוץ דיאטני מקצועי,אני נאלצת לשכב עם הרגליים מורמות כי קצב הלב שלי עולה ואם לא אני עלולה להתעלף.אנחנו מפחדים מרפידינג סינדרום בעיקר כי יש לי הפרעות במלחים עקב בעיית כליות שהתחילה(נמצאת בבירור9)והתייבשויות.הבנתי שחשוב לעקוב אחרי הזרחן בדם.מה הזמן הקריטי שבו הכי מועדים לרפידינג??האם זה רק בתחילת תהליך ההזנה(אני בטיפול תזונתי כבר חודש ומשקלית נשארתי אותו הדבר)או שהחשש קיים גם אחרי??אני יודעת שהדיאטנית שלי מאוד מודאגת מהעניין.אשמח לקצת יותר הסברים. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד