טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני שנה עכשיתי דיאטה מאוזנת של 1200 קלוריות ולאט הוספתי גם ספורט ירדתי 10 קילו , התפריט היה בוקר- שני פרוסות לחם קל+2 כפות קוטז ביניים -תפוח צהריים סלט בלי רוטב וביצה או ירקות מבושלים וחזה עוף או סלט עם טונה במים ביניים שני פרוסות לחם קל וכפית ריבה וכף קוטז ותפוח ערב סלט ענק ושני פרוסות לחם קל ושני כפות קוטז השאלות - כבר שנה שישי שבת אני אוכל יותר מין הרגיל וכואבת לי הבטן מידי פעם לוקחת תה סנה עליתי בתקופה האחרונהשלוש קילו ,אני מרגישה שאני הורסת לי את הגוף ( אני עושה שלוש פעמיים בשבוע ספורט) עליתי שלוש קילו רוצה לרדת את מה שעלית והיום אני לא יורדת מה עושים? רוצה שיקום וגם ירידה מאוזנת התפריט שלי טוב? עכשיו אני חודש וחצי לא יכולה לעשות ספורט עקב נקע ברגל אני אשמין עכשיו? בבקשה מה עושים אני בת 36
ער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רבים מעידים כי במהלך הדיאטה אכילה גדולה מהרגיל באופן חד פעמי מביאה להרגשה לא נעימה לדוגמא אכילה מוגזמת בסופ"ש או אכילה במסעדה מנה גדולה וכו' ולכן התלונה שלך הגיונית... לגבי המשקל קרוב לוודאי שאת אוכלת יותר גם באמצע השבוע ולכן עלית קצת במשקל ושאלה חשובה: האם המשקל החדש=לאחר ה10 ק"ג היה נמוך מדי לפי דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד