טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , לפני שנתיים עשיתי דיאטה ירדתי 15 קילו התפריט בהמשך וירדתי במשקל במשך השנה אחרונה שמנתי כי היו לי מעידות וכ"ו אני רוצה להתחיל את הדיטה שוב אך חוששת שיש בה מחסור בקלוריות ובגללה עליתי מהר מידי או שלא התפריט היה בוקר- 2 פרוסות קל + כף ןחצי קוטז או 60 גר בולגרית ביניים- פרי צהריים - ירקות מבושלים (שני קערות) וחזה עוף על האש או טבעול לייט אחד בימים שהיתי מחוץ למשרד היתי אוכלת 2 סנוויצים + ביצה או טונה או טבעול לייט ביניים תפוח - 2 פרוסות לחם לייט עם כפית ריבה וכף קוטז ערב סלט ענק עם כף מיונז ו2 פרוסות לחם קל עם קוטז עם היתי אוכלת בצהריים את הפרוסות אז בערב היתי מוותרת וכוס חלב לקפה במשך הים מה דעתך?
אני ד' פנטית והיתי אוכלת קבוהה לא מפריע לי מהחשש שה אני אגוון אני אני לא ארד חשוב לי את דעתכם המקצועית אני צריכה להוריד את חמישה קילו היותרים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הדיאטה אכן מאוזנת בהערכה כ- 1,000 קק"ל עדיין מעט אבל בגבול המומלץ התקין והבטוח אפשר להוסיף יותר חלבון כמו גבינה , יוגורט , ביצה עוד עוד טבעול לייט בערך של עד עוד 200 קק"ל ואז יהיה לך גם אפשרות לשחק מעט עם התפריט עד שתגיעי למטרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים