skinny fat

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• skinny fat
    עדי
    16/10/2010

לתזונאים שלום רב,
    מצד אחד אני רזה בכל הגוף ומשקלי תקין, מצד שני יש לי השמנה בטנית גדולה, האם ניתן לפתור את הבעיה? לאחר כשנה במכון כושר, המדריך במכון הכושר אמר כי הוא סבור שזו אולי בעיה בריאותית, שאין טעם להפחית שומן כי אז אני עלולה לרזות גם בשאר הגוף ושהפעילות הגופנית שלי מספקת ולא צריך להוסיף, אבל שאתייעץ מבחינה תזונתית אולי ניתן יהיה לפתור את הבעיה. האם תוכנית תזונתית כלשהי תוכל לעזור לי??
    בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    skinny fat

הוספת תגובה

• skinny fat - תגובה

צחי כנען
    17/10/2010

לא ניתן לכוון ירידה במשקל לאיזור מסוים.
    שומן המתרכז באיזור הבטן הינו שומן תת עורי שלא תמיד קטן עם שמירה על מאזן קלורי שלילי=דיאטה למרות שבד"כ אם דיאטה מאוזנת קיימת ירידה מסוימת.
    פעילות גופנית אכן לא תועיל ותקדם ירידה בשומן זה.
    הייתי בכל מקרה ממליץ לפנות לדיאטנית ולבדוק האם תזונתך מתאימה. ייתכן שדווקא דיאטה מאוד מתונה תוביל לירדה בשומן זה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אנסה לפנות

עדי
    17/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו