טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לתזונאים שלום רב, מצד אחד אני רזה בכל הגוף ומשקלי תקין, מצד שני יש לי השמנה בטנית גדולה, האם ניתן לפתור את הבעיה? לאחר כשנה במכון כושר, המדריך במכון הכושר אמר כי הוא סבור שזו אולי בעיה בריאותית, שאין טעם להפחית שומן כי אז אני עלולה לרזות גם בשאר הגוף ושהפעילות הגופנית שלי מספקת ולא צריך להוסיף, אבל שאתייעץ מבחינה תזונתית אולי ניתן יהיה לפתור את הבעיה. האם תוכנית תזונתית כלשהי תוכל לעזור לי?? בתודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ניתן לכוון ירידה במשקל לאיזור מסוים. שומן המתרכז באיזור הבטן הינו שומן תת עורי שלא תמיד קטן עם שמירה על מאזן קלורי שלילי=דיאטה למרות שבד"כ אם דיאטה מאוזנת קיימת ירידה מסוימת. פעילות גופנית אכן לא תועיל ותקדם ירידה בשומן זה. הייתי בכל מקרה ממליץ לפנות לדיאטנית ולבדוק האם תזונתך מתאימה. ייתכן שדווקא דיאטה מאוד מתונה תוביל לירדה בשומן זה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים