טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 21 ומתעניינת בלימודים של מדעי המזון, רק שישנה בעיה.. אין לי ראש ריאלי, כלומר אם אני אצטרך להתמודד עם רמה גבוהה מאוד של מתמטיקה וכימיה אינני בטוחה שאצליח לעמוד במשימה, מצד שני אני מאוד רוצה להגשים את החלום ולהיות תזונאית ולעזור לאנשים. מה אני אמורה לעשות??לוותר על החלום או ללכת נגד כל הסיכויים ולנסות ללמוד מקצוע שהוא מעל לרמה שלי מבחינה שיכלית?לא שאני טיפשה חס וחלילה פשוט אני ומתמטיקה זה לא זיווג משמיים :) אודה לך מאוד אם תוכלי לעזור לי לפי הידע והנסיון שלך בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני שמחה שאת יודעת למה לצפות , אני למשל ידעתי זאת רק אחרי שהתחלתי ללמוד לפני 24 שנים . ואמנם לימודי התזונה הם לימודים ריאלים ולימודי רפואה בעצם ברובם , מאוד מעניינים . מנקודת ראות שלי לא כדאי לוותר על חלום , תמיד חוזרים אליו בתחושת החמצה אם לא מממשים אותו . הכי נכון זה לעשות כל מאמץ , להשקיע כל אנרגיה דרושה בכיוון הגשמת החלום ורק כאשר הדרך תהיה לחלוטין בלתי אפשרית , אפשר לגשת לתחום אחר שעוסק בעזרה לאנשים . אני לא מפנה אותך ללימוד חובבני של התחום , כי קבלת תעודה של דיאטנית קלינית ואישור משרד הבריאות שווה את המאמץ , לימודים באוניברסיטה מאפשרים כיוונים נוספים של הוראה , מחקר ופיתוח . בהצלחה . גילה אדלר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים