מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אימון כוח
נ.מכ15/03/2011אז להמשיך עם האימוני כוח בדיאטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה ולחם קל מחיטה מלאהניסים09/02/2011
לצחי שלום
ברצוני לדעת איך אני פותר את בעיית העצירות שיש לי עקב אכילת לחם קל מחיטה מלאה ?
אבקש כמה טיפים ממך ?
והאם מותר לאכול בתפריט דיאטה מרק לפני אחרוחת הצהריים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה ולחם קל מחיטה מלאה - תגובה
צחי כנען09/02/2011למה לא ...לגבי מרק הירקות
ובקשר לעצירות: בד"כ שינוי תזונתי כמו דיאטה גורר שינוי ביציאות שמסתדר עם הזמן.
במידה ואחרי כמה שבועות אין הקלה ניתן לנסות מספר לחמים ולוודא שאכלת 2-3 כפיות שמן ביום.
תעדכן אותי בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלה הקודמת לחם קל חיטה מלא
ניסן09/02/2011מה זאת אומרת כמה כפיות שמן הסבר לי בבקשה יותר ברור?
האם התכוונת שאני ינסה לחמים מסוג אחר אם כן איזו סוגים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלה הקודמת לחם קל חיטה מלא - תגובה
צחי כנען09/02/20113 כפיות שמן ביום אם אינך צורך בדיאטה שהרכבת
ולגבי הלחמים -שינוי בסוג גורר שינוי ביציאות...אני ממליץ על לחם חיטה מלאה של אנגל הנקרא "עינן"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם אנגל
ניסים10/02/2011התכוונת לחם עינן פרוס צבע אריזתו צהוב ?
סורי על זה שאני משגע אותך אגב 250 קל ל100 גרם זה לא הרבה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם אנגל - תגובה
צחי כנען10/02/2011לגבי צבע האריזה איננני בטוח. אך אם כתוב "עינן - מחיטה טרום נבוטה" -מצאת!
ואין זה הרבה מדי כמות הקלוריות שציינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופ"ח כללית
ניסים11/02/2011האם אתה מקבל פצינטיים של קופ"ח כללית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופ"ח כללית - תגובה
צחי כנען13/02/2011רק ממכבי או באופן פרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם חיטה
ניסים14/02/2011ברוצני להגיד לך שהטיפ של להוסיף שמן לתפריט דיאטה להסדר את העיכול
לצערי לא עזר ואת הלחם עינן של אנגל אני יתחיל לאכול ואז יעדכן אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות וסובין
ניסן18/02/2011חבר המליץ לי לקנות בסופר סובין ולהוסיף אותו לקראנצ'ים שאני אוכל
הוא אמר לי שזה עוזר לבעוית עצירות . רציתי לשמוע את דעתך בנושא
מודה לך חח שיש אנשים כמוך אשרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות וסובין - תגובה
צחי כנען23/02/2011אכן סובין חיטה יכול לעזור ...אך עלייך לשתות הרבה מים סביב שעות האכילה שלו אחרת יקרה הפוך...עצירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבלות שיעול
ניסן03/03/2011צחי שלום
רציתי לשאול האם הוספת שיבולת שועל לברנפלקס או ליוגרט יוכל להועיל לי ביציאות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבלות שיעול - תגובה
צחי כנען04/03/2011בהחלט יכול לעזור ושווה ניסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם שחור אחיד
ניסן12/03/2011רציתי לדעת האם אני יחליף את הלחמים חיטה מלאה והשיפון שעדיין עושים לא עצירות מדי פעם ונפיחות וגזים
בלחם שחר פרוס האם זה יהיה בגיג דיל מבחינת המשך ההורדה במשקל
תשובתך מאוד חשובה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם שחור אחיד - תגובה
צחי כנען13/03/2011אין הבדל קלורי בין לחם לבן/שחור לבין לחמים חיטה מלאה ולכן אין קשר לירידה במשקל.
העיניין הוא בריאותי וכמובן הסיכוי לשבוע גבוה יותר ב"מלא"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון כוח וירידה במשקל
נ.מכ15/03/2011האם כדי לעשות במהלך ירידה במשקל אימוני כוח.האם זה משפיע על המשקל .
לדעתי ככה יהיה קשה לדעת כמה אני יורד בשומן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון כוח וירידה במשקל - תגובה
צחי כנען15/03/2011עיקר ההשפעה של אימוני כוח בזמן ירידה במשקל הוא הקטנת איבוד השריר, בוודאי אין עליה במסת שריר כאשר הגוף בחסר קלורי=דיאטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)