כבר מפחדת לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר מפחדת לאכול
    ריקי
    13/03/2011

עדיין יש לי בראש את התכנית של רפי גינת על הגבינות. אני כבר מפחדת לקנות בעצמי. מישהו יודע אם צריכה להיות גם תכנית על בשרים? או שאולי הייתה כבר? ומה מומלץ כשאוכלים בשרים ועופות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר מפחדת לאכול

הוספת תגובה

• לדעתי

שמחה
    15/03/2011

הכי חשוב לקנות בשר/עוף טריים במקומות שבהם את סומכת על מקור הסחורה כמו סופר של רשת (שופרסל, מגה וכד') או קצב שאת מכירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה אותך

שלומית
    15/03/2011

בכל פעם מתגלה דבר חדש. אני אגיד לך מה אני עושה בקשר לעופות (כי בשר בקר אני לא אוכלת מאז ומעולם): אני דווקא לא קונה אצל הקצב ברשתות שיווק אלא לוקחת מהמקרר עוף של חברת טבע-עוף וזה בגלל שאני מקפידה לאכול עוף שהוא ללא אנטיביוטיקה. כולי תקווה שבאמת תהיה כתבת תחקיר על בשרים לפחות (למרות שאני לא חסידה גדולה של בשר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני קונה רק "אדום אדום" ממגה

רות
    16/03/2011

סומכת עליהם לחלוטין. הבשר תמיד תמיד טרי ואני קונה קבועה שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו