טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, שמי אור ואני בת 23 לפניי כשנה וחצי ירדתי קרוב ל-35 קילו ממשקל גופי במשך שנה וקצת, רב הדיאטה התבססה על מעט מאוד אוכל וחיסכון של סוכר, פחמימות או כל דבר משמין מה שנקרא: חצי צום יומיומי. מזה חצי שנה שחזרתי לאכול תקין ארוחת בוקר, צהרים וערב, בין לבין עוגיה או קרקר. אני מתאמנת בין 4-6 פעמים בשבוע אימון שלא יורד משעה הן אירובי והן כח. אני מקפידה מאוד על אימונים ואכילה נכונה: משקאות דיאטיים מוצרים מופחתים בשומן, לחם קל, אוכל נטול שמן, בלי ממתקים, ממש הדבר היחיד שנקרא לו משמין זה אולי 1-2 עוגיית גרנולה ביום ו5-6 אגוזים ופופקורן דל שומן 1-2 פעמיים בשבוע. ממשקל התחלתי של 93 הגעתי ל 54.9 ושהייתי במשקל זה החלטתי כי אני רוצה לחזור לאכול בהדרגה עם אימונים. אך מאז העלתי 5 קילו. הדבר מטריד אותי מאוד כי אני מתאמנת המון לרב אירובי, ואוכלת נכון. העלתי משקל וגם היקפים(מידה בגינס) מצד אחד אני מרגישה שהגוף התעצב ומצד שני שהשמנתי... אני רוצה חיים נורמליים בהם אני אוכלת נכון ומרשה לעצמי עוגייה או איזה חטיף אנרגיה ביום אך אני מאוד מוטרדת מהעניין וחוששת לחזור למצב הקודם שכמעט לא אכלתי ולא התאמנתי... מה הסיבה שבפרק זה כ"כ קצר העלתי כמעט 5 קילו אם אני אוכלת נכון ומתאמנת. אודה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאחר תקופה ארוכה של כנראה מעט מאוד קלוריות וירידה דרמטית במשקל למעשה את מנסה לאכול "רגיל". למעשה הפרדת מבחינת התנהגות האכילה שלך את שלב הירידה ואת שלב השמירה ומכאן הטעות. ובפועל, כדי לעשות את הכיוונון העדין הזה גשי לדיאטנית המומחית בתזונת ספורט,בד"כ 1-2 פגישות יכולות לעזור מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד