סוכרת ופעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת ופעילות גופנית
    רונית
    27/04/2011

צחי שלום רב,
    בבדיקות דם התקבל ערכו של הגלוקוז היה 120 בצום. הרופא אמר לי שעליי להקפיד על תזונה ופעילות גופנית, כרגע (לבקשתי) ללא תרופות. אם לא יהיה שיפור בעוד חודשיים אתחיל בטיפול תרופתי. כיום אני עושה פעילות אירובית ( אופניים) בין פעמיים לשלוש בשבוע למשך שעתיים. לאור הערכים שנמצאו בבדיקה, מה אני יכולה לאכול לפני פעילות כזאת? האם אפשר פחמימות? אם כן- מה מומלץ ובאיזה כמות. אני מתכננת להתחיל לרכב על בסיס יומי.
    תודה רבה להתייחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת ופעילות גופנית

הוספת תגובה

• סוכרת ופעילות גופנית - תגובה

לימור בן חיים
    28/04/2011

בהחלט אפשר ומותר פחמימות. רצוי פחמימות מלאות כמו לחם מלא , קרקרים, יוגורט עם דגני בוקר מלאים וכדומה. הכמות תלויה בתקציב הקלורית היומי שלך . בדרך כלל המלצה למנת פחמימה אחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרונית

ענת
    30/04/2011

בנוסף להמלצות הרופאים, הייתי ממליצה לך על נטילת תוסף אומגה 3 על בסיס צמחי שהוכח ביעיל מאד בהפחתת רמות הסוכר בדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו