טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, לפני כחצי שנה הפסקתי עם הגלולות ומאז לא קיבלתי מחזור (שהיה סדיר לפני הגלולות). ביקרתי אצל רופאת נשים אך היא המליצה לי לקחת שוב גלולות (לא פותר את הבעיה אבל עם הגלולות יהיה לי מחזור) אני לא מעוניינת לקחת שוב גלולות לכן הגעתי לפורום הזה כדי לשאול האם חוסר המחזור יכול לנבוע מזה שירדתי במקל (ובכך ירדו כנראה אחוזי השומן בגופי)? אם אני אוסיף לתזונה שלי שומנים בריאים (כשירדתי במשקל לא אכלתי בכלל שומן) זה יוכל לעזור למחזור להגיע? בכלל האם אפשר להעלות אחוז שומן בגוף מבלי להעלות במשקל? תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדאי לדעת האם הירידה במשקל היא הבעיה. יש לציין מה משקלך הנוכחי וכן הגובה שלך כמו כן מה היה המשקל הקודם. אם את מצויה בתת משקל הרי שאת צריכה להעלות במשקל ( שומן שריר לא משנה) לעיתים אצל ספורטאיות מקצועניות אחוז השריר הגבוה ביחס לשומן גורם להפרעה הורמונלית, ירידה ברמת הפעילות הגופנית האינטנסיבית יכולה להביא לשינוי ההרכב ללא שינוי במשקל. אך אני מבינה שזה לא המקרה כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים