זירוז מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זירוז מחזור
    דינה
    07/06/2011

היי,
    לפני כחצי שנה הפסקתי עם הגלולות ומאז לא קיבלתי מחזור (שהיה סדיר לפני הגלולות).
    ביקרתי אצל רופאת נשים אך היא המליצה לי לקחת שוב גלולות (לא פותר את הבעיה אבל עם הגלולות יהיה לי מחזור)
    אני לא מעוניינת לקחת שוב גלולות לכן הגעתי לפורום הזה כדי לשאול האם חוסר המחזור יכול לנבוע מזה שירדתי במקל (ובכך ירדו כנראה אחוזי השומן בגופי)?
    אם אני אוסיף לתזונה שלי שומנים בריאים (כשירדתי במשקל לא אכלתי בכלל שומן) זה יוכל לעזור למחזור להגיע?
    בכלל האם אפשר להעלות אחוז שומן בגוף מבלי להעלות במשקל?
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זירוז מחזור

הוספת תגובה

• זירוז מחזור - תגובה

לימור בן חיים
    12/06/2011

כדאי לדעת האם הירידה במשקל היא הבעיה. יש לציין מה משקלך הנוכחי וכן הגובה שלך כמו כן מה היה המשקל הקודם.
    אם את מצויה בתת משקל הרי שאת צריכה להעלות במשקל ( שומן שריר לא משנה) לעיתים אצל ספורטאיות מקצועניות אחוז השריר הגבוה ביחס לשומן גורם להפרעה הורמונלית, ירידה ברמת הפעילות הגופנית האינטנסיבית יכולה להביא לשינוי ההרכב ללא שינוי במשקל. אך אני מבינה שזה לא המקרה כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתונים

דינה
    12/06/2011

משקל נוכחי: 49 גובה: 1.59 גיל 20
    משקל לפני הירידה הוא 57

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתונים - תגובה

לימור בן חיים
    15/06/2011

הירידה אכן משמעותית. עדיין מדד מסת הגוף BMI נמוך אך בגבול התקין.יתכן ויש לכך השפעה כדאי ליצב את המשקל ף לאזן את התפריט וכמובן לפנות לרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתונים - תגובה

לימור בן חיים
    15/06/2011

הירידה אכן משמעותית. עדיין מדד מסת הגוף BMI נמוך אך בגבול התקין.יתכן ויש לכך השפעה כדאי ליצב את המשקל ף לאזן את התפריט וכמובן לפנות לרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו