חוות דעתך בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעתך בבקשה
    יעלי
    04/07/2011

דר שלום
    אני בחורה בת 30 עם מספר לא קטן של נקודות חן (רובן קטנות מ 2 ממ בצבע חום בינוני)
    יש לי על היד מספר נקודות חן שקיימות מאז הילדות.
    במהלך השנים נקודות החן האלה השתנו - אחת גדלה (כ 4 ממ עכשיו) ואחת נעשתה מאוד בולטת ובהירה יותר(כ3 ממ גודל). שתיהן בהחלט נראות שונה משאר הנקודות.
    כבר מספר פעמים הראיתי אותן לרופא עור שבדק אותן עם דרמוסקופ, ואמר שאין מה לדאוג על אף השינויים.
    אני לא רגועה כל כך, כי באמת ששתיהן נראות מוזרות. האם ללכת שוב ולהתעקש על הורדה? עד כמה הדרמוסקופ אמין?

תודה
    יעלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעתך בבקשה

הוספת תגובה

• חוות דעתך בבקשה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    05/07/2011

כמובן שאין 100% דיוק בשום שיטה. יחד עם זאת בדיקותחוזרות המניבות אותה תוצאה מדברות בעד עצמן. גם התיאור אגב של הנקודות - לא נשמע מאוד מטריד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה ברשותך

יעלי
    08/07/2011

כמו שצינתי יש לי מספר רב של נקודות חן, ואני מניחה שחלקן גם גדלות מעט במשך השנים
    למרות שהרוב קטנות מאוד.
    מתי אני אמורה לדאוג- אם הנקודה משתנה במהלך שבועות,חודשים,שנים?

תודה
    יעלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה ברשותך - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    13/07/2011

נק' חן עם יותר משני צבעים, גבול לא חד, קוטר למעלה מ- 0.5 ס"מ וכזו שמשתנה צריכות למשוך את תשומת ליבך. בנוסף כל שומה שנראית שונה מהסביבה ומשומות אחרות (ברווזון מכוער).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו