מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעתך בבקשהיעלי04/07/2011
דר שלום
אני בחורה בת 30 עם מספר לא קטן של נקודות חן (רובן קטנות מ 2 ממ בצבע חום בינוני)
יש לי על היד מספר נקודות חן שקיימות מאז הילדות.
במהלך השנים נקודות החן האלה השתנו - אחת גדלה (כ 4 ממ עכשיו) ואחת נעשתה מאוד בולטת ובהירה יותר(כ3 ממ גודל). שתיהן בהחלט נראות שונה משאר הנקודות.
כבר מספר פעמים הראיתי אותן לרופא עור שבדק אותן עם דרמוסקופ, ואמר שאין מה לדאוג על אף השינויים.
אני לא רגועה כל כך, כי באמת ששתיהן נראות מוזרות. האם ללכת שוב ולהתעקש על הורדה? עד כמה הדרמוסקופ אמין?
תודה
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעתך בבקשה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד05/07/2011כמובן שאין 100% דיוק בשום שיטה. יחד עם זאת בדיקותחוזרות המניבות אותה תוצאה מדברות בעד עצמן. גם התיאור אגב של הנקודות - לא נשמע מאוד מטריד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה ברשותך
יעלי08/07/2011כמו שצינתי יש לי מספר רב של נקודות חן, ואני מניחה שחלקן גם גדלות מעט במשך השנים
למרות שהרוב קטנות מאוד.
מתי אני אמורה לדאוג- אם הנקודה משתנה במהלך שבועות,חודשים,שנים?
תודה
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה ברשותך - תגובה
ד``ר לי-און גלעד13/07/2011נק' חן עם יותר משני צבעים, גבול לא חד, קוטר למעלה מ- 0.5 ס"מ וכזו שמשתנה צריכות למשוך את תשומת ליבך. בנוסף כל שומה שנראית שונה מהסביבה ומשומות אחרות (ברווזון מכוער).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)