ניתוח חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח חוזר
    רביד
    31/07/2011

שלום.. לפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח להסרת נקודת חן בשיטת ה-SHAVE וכיום אינני מרוצה כ"כ מהתוצאה...כמו כן הוסבר לי שעלולה להיוותר צלקת במקום הניתוח אך למען האמת היא בולטת מדי לטעמי..שאלתי היא האם יש מקום לניתוח חוזר והאם כעיקרון אני זכאי אליו?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח חוזר

הוספת תגובה

• ניתוח חוזר - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    04/08/2011

אפשר בהחלט לבצע ניתוח חוזר אך צריך קודם לברר מה מפריע לך בצלקת ואם אין חשש שהבעייה תישנה ביתר שאת אחרי כריתה שלמה של הנק' ולא בגילוח.
    לגבי זכאות - זה משתנה מקופה לקופה.
    אם אתה שואל לגבי הזכות שהמנתח יתקן את התוצאה ללא תשלום נוסף - המנתח בעיקרון אינו יכול להבטיח את איכות התוצאה ואם הניתוח בוצע ברמה סבירה וללא רשלנות והצלקת אינה נובעת מתקלה שבאחריותו אלא מהתנהגות העור שלך - אין מקום ואין שום סיבה לדרוש ניתוח חוזר. זה קורה למרבה הצער לא פעם שחולה מצטלק לא יפה למרות מאמצי המנתח - וזה סיכון שכרוך בכל ניתוח ואינו נופל על המנתח ובלבד שהוסבר הסיכון למנותח והמנותח בחר למרות זאת להנתח מרצונו החופשי ובאופן מודע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו