הסרת שומה עי סטאז'ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שומה עי סטאז'ר
    tami
    07/09/2011

שלום,
    היום בבוקר עברתי הסרת שומה בחזה (צמוד לפטמה) לצורך העניין אני בהריון שבוע 15
    לצערי הסרת השומה נעשתה בבי"ח על ידי סטאז'ר בלי ידיעתי -הייתי בטוחה שהוא רופא. בסוף ההסרה נכנסה הרופאה ואמרה שאני לא אמורה להרגיש כאב בשעות הקרובות.
    נכון לעכשיו איזור ההסרה מאד כואב והדם עדיין לא נעצר.. (כמובן שלקחתי אקמול, כאב בלתי נסבל)
    האם זה נשמע תקין?? אני מאד לחוצה גם בגלל ההריון וגם שזה נעשה ע"י ידיים לא מיומנות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שומה עי סטאז'ר

הוספת תגובה

• שכחתי לתאר את הנקודה

tami
    08/09/2011

נקודה שטוחה באורך של קצת יותר מחצי סנטימטר, צבע חום בתוכה יש 6 נקודות שחורות קטנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לתאר את הנקודה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    09/09/2011

קרוב לוודאי שלא סטאז'ר הוריד לך את השומה אלא מתמחה.
    אין סיבה מיוחדת לחשוש כי מתמחים עושים את מרבית הפרוצדורות הקטנות והם רוכשים מהר מאוד ניסיון רב ומיומנות טובה.
    זה שכואב לך זה יכול לקרות. לגבי זה שמדמם - האם זה ממש דם או רק הפרשה דמית (הרבה יותר שכיח). צריך פשוט ללחוץ 20 דקות על המקום וזה יעצור.
    מהתיאור נשמע שהשומה הייתה שפירה - כמובן בערבון מוגבל מאוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו