מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת על נקודת חן מדממתד``ר ניר נתנזון19/10/2011
שלום. לפני שבועיים בערך נקודת חן ברגל שלי נהייתה אדומה מהרגיל ואז יום או יומיים אחרי דיממה. אחרי שהפסיק הדימום גדלה עליה מן שכבת עור דקיקה שנראתה כמו עור מת..כמו קילוף. אחרי כמה ימים השכבה הזו נעלמה ואז התחילה לגדול מחדש ועכשיו הנקודה אדומה מהרגיל בחזרה אבל לא ירד ממנה שוב דם.
קראתי הרבה בנוגע לתסמינים של נקודות חן סרטניות, אז הלכתי לרופא המשפחה שלי שייתן לי הפנייה לכירורג, אבל הרופא הסתכל עליה וישר אמר שאין איתה בעיה ושאני סתם בלחץ. אמרתי לו שהיא דיממה ושקראתי באינטרנט המון שזה אומר שמשהו איתה לא תקין והוא אמר שהכל בסדר איתה. חשוב לציין שאני לבקנית, אמנם ברמה מאוד נמוכה (יש נקודות חן, שיער בלונדיני, עיניים ירוקות וכו'..) אבל בכל זאת זה מכניס אותי לקבוצת סיכון. אני מורחת מדי יום קרם הגנה בכל האיזורים שנחשפים לשמש, ונמצאת מעט בשמש למעט מקרים מסוימים. דבר נוסף הוא שלחמישה אנשים במשפחה הקרובה שלי היה סרטן כלשהו, זה מעיד על נטייה משפחתית תורשתית? ודבר אחרון, יש לי המון המון נקודות חן, וכמו שאמרתי, אני נחשפת לשמש מעט מאוד.
אחרי כל התיאור החופר הזה, רציתי לקבל חוות דעת מעוד מישהו, רק כדי להירגע. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן מדממת - תגובה
ד``ר לי-און גלעד22/10/2011נק' דם אדומות הן לרוב נק' של כלי דם לא תקינים ואין להן חשיבות רבה.
בכל אופן - רצוי שתקבעי תור לרופא עור שיבצע לך בהזדמנות בנוסף לבדיקת השומה הזו בדיקה כל גופית ויוודא שאין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?