חוות דעת על נקודת חן מדממת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על נקודת חן מדממת
    ד``ר ניר נתנזון
    19/10/2011

שלום. לפני שבועיים בערך נקודת חן ברגל שלי נהייתה אדומה מהרגיל ואז יום או יומיים אחרי דיממה. אחרי שהפסיק הדימום גדלה עליה מן שכבת עור דקיקה שנראתה כמו עור מת..כמו קילוף. אחרי כמה ימים השכבה הזו נעלמה ואז התחילה לגדול מחדש ועכשיו הנקודה אדומה מהרגיל בחזרה אבל לא ירד ממנה שוב דם.

קראתי הרבה בנוגע לתסמינים של נקודות חן סרטניות, אז הלכתי לרופא המשפחה שלי שייתן לי הפנייה לכירורג, אבל הרופא הסתכל עליה וישר אמר שאין איתה בעיה ושאני סתם בלחץ. אמרתי לו שהיא דיממה ושקראתי באינטרנט המון שזה אומר שמשהו איתה לא תקין והוא אמר שהכל בסדר איתה. חשוב לציין שאני לבקנית, אמנם ברמה מאוד נמוכה (יש נקודות חן, שיער בלונדיני, עיניים ירוקות וכו'..) אבל בכל זאת זה מכניס אותי לקבוצת סיכון. אני מורחת מדי יום קרם הגנה בכל האיזורים שנחשפים לשמש, ונמצאת מעט בשמש למעט מקרים מסוימים. דבר נוסף הוא שלחמישה אנשים במשפחה הקרובה שלי היה סרטן כלשהו, זה מעיד על נטייה משפחתית תורשתית? ודבר אחרון, יש לי המון המון נקודות חן, וכמו שאמרתי, אני נחשפת לשמש מעט מאוד.

אחרי כל התיאור החופר הזה, רציתי לקבל חוות דעת מעוד מישהו, רק כדי להירגע. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקודת חן מדממת - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    22/10/2011

נק' דם אדומות הן לרוב נק' של כלי דם לא תקינים ואין להן חשיבות רבה.
    בכל אופן - רצוי שתקבעי תור לרופא עור שיבצע לך בהזדמנות בנוסף לבדיקת השומה הזו בדיקה כל גופית ויוודא שאין בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו