עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    דניאל
    14/11/2011

שלום רב .אני סובל ממחלת אידס מתקדמת .(cd4 30 שעלה כעת ל100) אני אחרי אשפוז ממושך שבו סבלתי מדלקת קרום המוח.לקראת סוף האשפוז התפרצו לי סרקומות מסוג קפוסי בגב .בצאוור.במפסעה על הכתפיים במרפקים וברגל שמאל .בתחילה הופניתי לדוקטור גוטנפלד מרדיולוגיה (איכילוב )שאמרה שעדיף להתחיל כימותרפיה מיידית ושהיא לא יכולה לעזור לי כי היא מתחום ההקרנות.לא העבירו אותי בצורה מסודרת למרפאה אונקולוגית .נאמר לי שאני מתחיל כימותרפיה בשם דוקסיל וביום הכימותרפיה גיליתי שאני מקבל חומר בשם מיוצת .בהמשך בהמלצתה של פרופסור תמר פרץ ניסיתי להגיע לפרופסור מרינסקי (אני גם ככה מטופל באיכילוב )אך ללא הועיל כאילו חומות בצורות מונעות מימני להגיע אליו.ושאלתי היא האם יש גוף רפואי שמסייע לחולים להגיע לרופאים ? האם סרקומה מסוג קפוסי היא ברקומה או שמא עליי לפנות לרופי המלנומה ? הרופאה שנתנו לי באיכילוב מומחית לסרטן השד מה הקשר לסרקומה ?אני מתוסכל אין באמתחתי הכסף לשלם בצורה פרטית ולקיתי בדיכאון קשה בגלל חוסר היכולת לקבל רופא בתחום הנל.ולהבין מהי דרך הטיפול .תודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    18/11/2011

מצטער על השיהוי בתגובה.
    למרות שלא מדובר בתחום ההתמחות שלי סיפורך נגע לליבי ולכן ביררתי עם גורמים יודעי דבר שאני סומך על דעתם.
    ד"ר גוטנפלד נחשבת לברת סמכה ונשמה טובה ואם תסכים לטפל בך זה יהיה מצויין. לגבי דוקסיל - הייצור של התרופה בשם הזה הופסק והיא איננה קיימת עוד, ואילו התרופה מיוצט היא תרכובת דומה, במבנה דומה, המיוצרת ע"י חברה אחרת ומהווה חלופה ראויה.
    אני מאחל לך החלמה שלמה
    ד"ר גלעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו