הופעת נמשים וכתם לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופעת נמשים וכתם לידה
    אן
    08/12/2011

שלום.. אני נמצאת בניו זילנד.. קרוב לשנה ולאחרונה שמתי לב שכל הפנים שלי התמלאו נמשים זה כבר חודשיים ככה.. לא נלחצתי כי זכור לי שכשהייתי קטנה היו מופעים לי נמשים בפנים באביב אבל זה היה ממש מזמן, הפעם האחרונה שזה קרה היה לפני יותר מ10 שנים.. מאז לא סבלתי מנמשים.. ועכשיו הם חזרו וגם שמתי לב שהופיעו לי כמה נקודות חן בגוף..אבל לא מי זה אני דואגת,
    היום ממש במיקרה שמתי לב שמאחורי האוזן שלי יש כמו כתם לידה זאת לא נקודת חן זה כתם לידה! זה שטוח כאילו חלק מהעור ובגודל של חצי ס"מ.. הכתם בצבע חום בהיר אין עירבוב של צבעים זה לא מגרד ולא שורף.. יש לו גבולות ברורים והוא לא בולט... ממה שהבנתי אלו הם התכונות של סרטן.. אבל בכל זאת אני דואגת בחיים לא היה לי את הכתם הזה שם.. יש לי סיבה לדאוג? אני חייבת דחוף לרוץ לחפש רופא.. או שאפשר לדחות את זה עד שאני חוזרת לארץ שזה עוד חודש..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הופעת נמשים וכתם לידה

הוספת תגובה

• הופעת נמשים וכתם לידה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    08/12/2011

בלי לבדוק או לראות תמונה קשה לענות אבל בכ"ז על סמך התיאור שלך קרוב לוודאי שמדובר בכתם שמש שפיר ואין דחיפות לטפל בנושא טרם חזרתך ארצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו