כתם שחרחר חום על איבר המין הגברי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם שחרחר חום על איבר המין הגברי
    lsa
    19/03/2012

היי
    לפני כשבועיים גילתי על הפין של בעלי (הוא בן 29)כתם שחרחר חום קטן מאוד .חשוב לציין שלא אני ולא בעלי יודעים אם הסימן היה לפני.בעלי אומר שזה נראה כמו שטף דם קטנטנן.אתמול הוא היה אצל רופא עור ותגובת הרופא היתה שמכיוון שהוא לא יודע כמה זמן זה והאם זה היה שם כל הזמן עדיף לשלוח את זה לביופסיה.אני לחוצה מאוד מאוד ורציתי לדעת האם לדעתך יש לנו סיבה לדאוג מכך שאוטומטית הרופא החליט לשלוח לביופסיה לבדוק?האם הביופסיה כואבת?מה בד"כ הזמן הממוצע שלוקח לתשובות הביופסיה להגיע?והאם עלינו להזהר באמצעי מניעה עד לקבלת התשובות או לא לקיים יחסים כלל?אשמח מאוד לתשובתך המהירה ..אני מאוד חרדה..תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתם שחרחר חום על איבר המין הגברי - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    24/03/2012

בעיקרון אין סיבה לאמצעי מניעה מיוחדים בגלל כתם על עור הפין. האםהפין נבדק ע"י הרופא באמצעות דרמטוסקופ? בהחלט ייתכן שבדיקה כזו תוכל לחסוך ביצוע הביופסיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו