חשיפה לשמש וסרטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה לשמש וסרטן
    הלחוץ
    24/03/2012

אני בן 22, ואני רוצה להתחיל לשמור על הבריאות יותר טוב מבעבר, ואני רוצה להחשף לשמש הרבה פחות מעכשיו. אבל עד היום הייתי נמצא בשמש לפעמים הרבה.
    בילדות הייתי הולך לבריכה בסוף השנה כ-3 פעמים בשבוע במשך חודשיים, ובמשך כשנתיים הייתי עושה ספורט חצי שעה ביום בשמש, ואולי בילדות לקחו אותי לגינת משחקים בשמש.
    הייתי רוצה לדעת באחוזים בכמה הסיכוי שלי לחלות בסרטן עור (או סוגי סרטן אחרים) בתוצאה מהחשיפה לשמש. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפה לשמש וסרטן

הוספת תגובה

• חשיפה לשמש וסרטן - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    28/03/2012

הנתונים שסיפקת אינם יכולים לעזור בחיזוי הסיכון לפתח סרטן עור. תלוי המוצא שלך, גוון, העור, הרקע המשפחתי, תגובת העור שלך לחשיפה לשמש, מספר נק' החן שלך ועוד גורמים. בקיצור - כרגע לא ניתן לומר דבר על הסיכון היחסי שלך לחלות - וכמו בכלל האוכלוסיה - אחוז אחד הוא סיכון סביר למדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת חן חוזרת

רבקה
    17/06/2013

שלום וברכה
    יש לי שאלה :
    הורידו לי נק' חן בזרוע והיא יצאה תקינה.
    לאחר כמה שבועות היא חזרה לא סימטרית וב2 צבעים?(לפני כן היא הייתה סימטרית)
    האם יש ממה לחשוש?! תדה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת חן חוזרת - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    17/06/2013

זו תותפעה שקורית לפעמים כאשר לא מסירים את הנק' עד הסוף. עצם החזרה וגם הצורה שלה בעת החזרה אינן מבטלות את העובדה שבבדיקה פתולוגית היא יצאה תקינה ולכן אין דאגה ואין צורך להתעסק איתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת חן חוזרת

רבקה
    17/06/2013

שלום וברכה
    יש לי שאלה :
    הורידו לי נק' חן בזרוע והיא יצאה תקינה.
    לאחר כמה שבועות היא חזרה לא סימטרית וב2 צבעים?(לפני כן היא הייתה סימטרית)
    האם יש ממה לחשוש?! תדה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו