אפודיקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפודיקס
    סיגו
    04/06/2012

במהלך טיפול הופיעו כתמים אדומים חדשים באזורים שלא נמרחו במשחה. הסימנים האדומים נעלמו לאחר מספר ימים. האם אפשרי שאזורים אלו גם בעלי םוטנציאל סרטני? כיצד אפשר לדעת אני לא יכולה להציג אותם לרופא עור היות והם נעלמו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפודיקס

הוספת תגובה

• אפודיקס - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    06/06/2012

אפודיקס משפיע גם על הסביבה כשמורחים אותו ובאזורים סמוכים בהם העור פגוע גם כן יופיע אודם המעיד על תגובה לטיפול. אם אין מה להציג - כנראה שנצטרך לחכות עד שהם יחזרו ויופיעו. זה הייתרון בסרטן עור ובנגעיםטרום סרטניים - הם על פני השטח, לא כ"כ מסוכנים ולכן אם וכאשר יחזרו - ניתן יהיה לטפל בהם שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן עור ו הריון

גל
    06/06/2012

בהמשך לאותה שאלה
    אני מתכננת להכנס להריון בקרוב
    הבנתי שלא ניתן להשתמש באפודיקס באותם חודשים
    האם כדאי כעת למרות את המשחה באותם אזורים שהופיעו הכתמים (אותם אזורים שלא טופלו באפודקס) כמניעה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן עור ו הריון - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    07/06/2012

אם העור במקומות אלה נראה ומרגיש חלק אין סיבה לטפל בו בשלב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו