מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת נקודת חן בקוטר של 2 ס"מ בלייזרמיכל20/07/2012
שלום, יש לי נקודת חן די גדולה מלידה בגב (קוטר של כס"מ וחצי), שהיא במרחק של כ-5 ס"מ מעמוד השדרה, בשל המיקום בו עוברים העצבים וגודלה רציתי לשאול האם ישנם סיכונים שגורמים להעדפת האופציה של לייזר שכלל לא הייתי מודעת אליה קודם לכן ולכן לא שאלתי את הכירורג הפלסטי. שאלה נוספת, האם הסרת שומה בלייזר מסובסדת ע"י קופ"ח כללית? תודה מראש, מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת נקודת חן בקוטר של 2 ס"מ בלייזר - תגובה
ד``ר לי-און גלעד21/07/2012אך מסירים את השומה זה לא כ"כ עקרוני למעט הדרישה שאת השומה יש להסיר בשלמותה ולשלוח לבדיקה פתולוגית. מבחינה רפואית וחוקית אסור להרוס את רקמת השומה באמצעות לייזר/חומצה/חנקן או כל אמצעי כימי או פיזיקאלי אחר שכן אם השומה היא אכן שומה ויש בה גרעין סרטני - בכך מאבדים את הייתרון שיכול להיות במקרה של גילוי מוקדם ואזי עלולים להתעורר מאוחר מדי עם מחלה מפושטת וקטלנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה
מיכל27/07/2012בנוגע למיקום הקרוב לעמוד השדרה, האם יש בכך סיכון עצבי המתווסף לסיכון היחסי הקיים בכל הסרת נקודת חן שהיא? אני שואלת מכיוון שהרופא אמר שעדיף להסיר את השומה לא מכיוון שהיא נראית כרגע חשודה אלא כי יש לה פוטנציאל בגלל גודלה. ומכאן ההתלבטות מה עדיף מבין הסיכונים. שוב תודה, מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד04/08/2012שומה כזו שאינה ממוקמת ממש מעל ע"ש אין לה כל השלכות נוירולוגיות. קל וחומר 5 ס"מ הצידה. אכן שומות גדולות נושאות עימן סיכוןמוגבר במידת מה אך דווקא בשל כך הדרך הנכונה היא כריתה ולא השמדה בלייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?