מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודת חן חשודה אצל ילד בן 11אלה06/08/2012
שלום רב,
לבן שלי היתה נקודת חן קטנה מלידה שגדלה והובחנה היום ע"י רופא עור כחשודה, עקב אסימטריה, צבע לא אחיד וגבולות לא ברורות (תמונה מצורפת).
רופא אמר לחזור אליו עוד 3 חודשים ובנתיים בבית לבצע מעקב ותיעוד ע"י תמונות של המקום (השומה על הטוסיק). הוא אמר שאם יהיו שינויים במהלך 3 חודשים אז נצטרך להוריד אותה. הוא לא הסביר עד כמה זה מסוכן, בני מאוד מפוחד ואנחנו בלחץ.
האם אתה יכול להסביר לי עד כמה נקודת חן נראת מסוכנת וחשודה
תודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן חשודה אצל ילד בן 11 - תגובה
ד``ר לי-און גלעד11/08/2012לא רציני שאתן תשובה על סמך תמונה באיכות ירודה בפורום בלי לבדוק בעין.
יחד עם זאת בתמונה שאת מראה לא מצאתי שום סימן מדאיג. זה כמובן בהסתייגות קשה שאני לא רואה את הנקודה באיכות מספקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אלה11/08/2012תודה על תשובתך,
צירפתי תמונה נוספת, רופא אמר שגבולות של השומא לא ברורותת צבע לא אחיד עם נקודות יותר כהות ו איסימטריה (שפיץ בצד ימין של השומה) ובגלל זה היא לא נראת חשודה.
האם מהתמונה שצירפתי רואים זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון תוכן של שאלה נוספת
אלה11/08/2012צירפתי תמונה נוספת, רופא אמר שגבולות של השומא לא ברורות, צבע לא אחיד עם נקודות יותר כהות ואסימטריה (שפיץ בצד ימין של השומה) ובגלל זה היא נראת חשודה.
האם מהתמונה שצירפתי רואים זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון תוכן של שאלה נוספת - תגובה
ד``ר לי-און גלעד13/08/2012התמונות מצויינות ועדיין נראה לי שהשומה בסדר גמור. יחד עם זאת בלי בדיקה דרמטוסקופית (באמצעות מכשיר שנקרא דרמטוסקופ) לא אוכל לוומר זאת בוודאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?