מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביופסיה באופן פרטיאמיר06/09/2012
אז ככה: 2 תוצאות ביופסיה גילו מלונמה בשלב התחלתי
מה שמדאיג אותי שביופסיה מספר 1 הראתה שיש צורך בהוצאת זקיף ותוצאות ביופסיה 2 סותרות צורך זה.
בשביל השקט הנפשי שלי הייתי רוצה לקבל תוצאות נוספות ממכון פרטי.
למישהו יש המלצות על מכון אמין?
יש לי ביטוח בריאות פרטי שארצה להפעיל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה באופן פרטי - תגובה
ד``ר לי-און גלעד09/09/2012ראשית בהחלט אפשרי ששתי ביופסיות שונות יתנו תשובות שונות ואפילו מאותו גידול שכן ביופסיות דוגמות רקמה רק במוקד גידול אחד ובו יכולים להיות ממצאים שאין בביופסיה ממקום אחר באותו גידול.
שנית - ניתן לבקש חוו"ד נוספת על הממצאים הפתולוגיים - צריך לאסוף החתכים מהמכון בו הוכנו ולקחת אותם לפתולוג מומחה בנושא - יש לא מעט. היכן אתה גר ומי נתן את התשובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי סליידים
אמיר09/09/2012המכון (פתו-לאב) הביא לי סליידים שאותם לקחתי לבדיקה בתל השומר.
אני אכן רוצה לקבל חו"ד פתולוגית נוספת.
זה בדיוק ההבדל ביו הצורך בניתוח להוצאת זקיף לבין לא לעבור ניתוח.
אני רוצה להיות שקט שאני באמת מקבל את הטיפול הנכון.
אשמח אם תפנה אותי לפתולוג מומחה ומומלץ.
אני גר בראשון.
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי סליידים - תגובה
ד``ר לי-און גלעד09/09/2012פנה לד"ר אנדראה גת, פתולוגית מביה"ח איכילוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא מקבלת באופן פרטי?
אמיר10/09/2012מניסיונך קופת החולים תאשר ביופסיה נוספת?
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא מקבלת באופן פרטי? - תגובה
ד``ר לי-און גלעד12/09/2012אין לי מושג אם היא מקבלת פרטי אבל התייעצות נוספת על הסליידים לא צריכה להיות בעיה. אני לא רואה מה ביופסיה נוספת תורמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי להתייעצות נוספת
אמיר13/09/2012אין צורך בביופסיה.
אברר בקופת החולים שלי לגבי התייעצות נוספת, אם לא אקבל אישור אפעיל את הביטוח הפרטי שלי.
רציתי בנוסף לשאול אותך על מיפוי דיגיטלי, הרופא המטפל בתל השומר הפנה אותי לבדיקת CT\MRI.
האם אתה ממליץ גם לבצע גם מיפוי דיגיטלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי להתייעצות נוספת - תגובה
ד``ר לי-און גלעד14/09/2012אינני יודע לגבי התייעצות נוספת - זה בד"כ לא במימון קופ"ח אלא פרטי וצריך לבדוק עם מח' פתולוגית באיכילוב - או ישירות עם ד"ר גת.
מיפוי דיגיטאלי הכוונה בדיקה וצילום שומות קלינית ודרמטוסקופית - זה נעשה רק באופן פרטי ומתאים למעקב ארוך טווח אחר מצב שומות מרובות אצל אנשים המצויים בסיכון מוגבר למלנומה
CT/MRI הכוונה לביצוע הדמייה של הגוף כדי לזהות אם יש שינויים העלולים להצביע על גרורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?