פצע מדאיג שאינו מגליד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע מדאיג שאינו מגליד
    נעה
    28/09/2012

שלום, מזה זמן רב(כ4 שנים) יש לי פצע אדום בצד האף שאינו מגליד'
    לפי מה שזכור לי ובתחילה שהוא יצא כפצע קטן ,הוא היה מידי פעם מדמם לי (הייתי מצוננת ולכן לא יחסתי לזה חשיבות)
    אח"כ הוא קיבל תצורה מסויימת,גודל סטנדרטי של פצע והפסיק לדמם ומאז הוא לא הגליד.
    על הפצע יש גם כמה נקודות לבנות(אם מסתכלים מקרוב) ושלוחצים יוצאת מוגלה.

רציתי לדעת אם יש כאן משהו מעורר אזהרה?
    ובכלל האם יש לי זכות לבקש מרופא עור להוציא אותו(מפריע לי אסטית)
    או שרק במקרים מסויימים מוציאים אותם?
    ואני שואלת זאת כי הזדמן לי להיות אצל רופא עור בהקשר אחר
    ובאותה ההזדמנות שאלתי אותו על כך והוא השיב, שאין מוגלה (למרות שיש וכמה נקודות) ושיש לפנות אליו רק אם זה משנה גודל /צבע והוא קרא לפצע הזה "שומה"
    אשמח להתייחסותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע מדאיג שאינו מגליד

הוספת תגובה

• פצע מדאיג שאינו מגליד - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    06/10/2012

אם מדובר על פצע שאינו מגליד בהחלט יש הכרח לחזור ולבדוק את הנגע כדי לוודא שלא מדובר בנגע ממאיר. בדיקת רופא עור יחיד יכולה להיות מצויינת אבל אם הנגע מתמיד יש מקום לדרוש בדיקה חוזרת או להתייעץ עם רופא עור נוסף וגם להקפיד שייבדק הנגע באמצעות דרמטוסקופ.
    זכותך לבקש להסיר הנגע גם אם הרופא סבור שמשמעותו אסטטית בלבד. במקרה כזה תופני למערכת הפרטית שכן מערכת הבריאות אינה מטפלת במסגרת ביטוחי סל הבריאות בבעיות אסטטיות גרידא אלא בבעיות בעלות משמעות רפואית או רפואית ואסטטית בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיוק אותה תופעה

גם נועה
    03/11/2012

היי נועה(גם זה הוא שמי), יש לי בדיוק את אותה תופעה,בדיוק באותו המקום , רק שאני לוחצת ויוצאת מוגלה כל פעם מחדש, אז זה כביכול מתייבש, מתקלף ושוב חוזר חלילה לאותו מצב, האם מצאת פיתרון לכך? אשמח אם תשתפי אותי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו