לגבי קרם הגנה לקראת הקיץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי קרם הגנה לקראת הקיץ
    נויה
    26/02/2013

שלום,
    לגבי קרם הגנה של ד"ר פישר עם הגנה של 34:
    א. אם אני אשים אותו בימי הקיץ בבוקר( בסביבות השעה שש) ואצא החוצה לאיזו חצי שעה בין 12 הצהרים ל1 הצהרים. האם הוא עדין יהיה אפקטיבי? זו חצי שעה באופן מצטבר- לא עמידה קבועה תחת השמש. במילים אחרות- כמה שעות מרגע
    המריחה הקרם יהיה אפקטיבי?
    ב. האם מריחה של קרם הגנה זה באופן יומיומי היא מסוכנת ולא בריאה לעור?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי קרם הגנה לקראת הקיץ

הוספת תגובה

• לגבי קרם הגנה לקראת הקיץ - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    28/02/2013

מקדם הסינון ה- SPF קובע כמה זמן הקרם אפקטיבי בחשיפה רצופה לשמש. זה מספר שנבדק בתנאי מעבדה. בחיים מזיעים והעור מתקלף ואף קרם, גם לא עם SPF 100 לא מחזיק יותר מ- 3 שעות כך שהתשובה לשאלתך היא שאינך מוגן/נת בין 12 ל- 1 בצהריים אחרי מריחה בשעה 6.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

נויה
    01/03/2013

א. אז לכמה זמן מקדם הגנה של 34 כן מחזיק?
    ב. האם מסוכן למרוח קרם הגנה של ד"ר פישר על בסיס יומיומי?$$$$

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    03/03/2013

לפי המקדם - פי 34 מהזמן שהיה לוקח לך לקבל כוויה - נניח 10 דקות. לפי החיים - לא יותר מ- 3 שעות.
    אין כל סכנה בשימוש יום יומי במסנן קרינה של ד"ר פישר, למעט אולי ירידה ברמת ויטמין D.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו