נקודת חן בולטת חלקית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן בולטת חלקית
    אורית
    06/04/2013

שלום אני בחורה בת 28. יש לי נקודת חן בגב שיותר גדולה משאר הנקודות שיש לי על הגוף. שמתי לב שחלק ממנה בולט וחלק ממנה שטוח. יש בליטה בערך במרכז הנקודה , שאר האזורים של נקודת החן שטוחים. ביקשתי מבן זוגי להסתכל על הנקודת חן ולבדוק האם הצבע של החלק הבולט בנקודת חן זהה לצבע של שאר האזורים השטוחים בנקודת חן, ואכן הוא אמר שהחלק הבולט בנקודה באותו הצבע של האזורים השטוחים בנקודה, כל הנקודת חן בצבע חום בהיר.
    השאלה שלי האם זה נחשב מסוכן שרק חלק מנקודת החן יהיה בולט וחלק ממנה שטוח? האם זה צריך לעורר חשד שהנקודת חן מסוכנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודת חן בולטת חלקית

הוספת תגובה

• משהו נוסף

אורית
    06/04/2013

משהו נוסף, מדובר בבליטה ממש קטנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו נוסף - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    13/04/2013

בהסתייגות שאין שום סיכוי שתוכלי לסמוך על תשובה על סמך התיאור שלך בלי בדיקה יסודית של רופא עור בעין - נראה לי שמדובר בנגע שפיר שלא יצריך טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו