ריבוי נקודות חן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריבוי נקודות חן
    שרית
    30/04/2013

אני בת ארבעים שחומת עור תימניה לאחרונה שמתי לב כי
    בפלג גוף עליון כולל הפנים נוספו לי
    כעשרים נקודות חן כמובן שקבעתי תור לרופא בעוד כשבועיים אך אין חודש שעובר בלי שאגלה נקודת חן חדשה האים יש לזה הסבר? נקודות החן לא גדולות כמו כן אני עובדת עם ילדים ויוצאת איתם להפסקות בחוץ .
    לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריבוי נקודות חן

הוספת תגובה

• ריבוי נקודות חן - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    06/05/2013

ייתכן מאוד השתופעה ממנה את סובלת היא תופעה מוכרת בבעלי עור כהה וידועה בשם Dermatosis papulosa nigra. זו תופעה שפירה, אסטטית וחסרת חשיבות. אם זה המצב - צרי עימי קשר ונשקול לטפל בך בטיפול יעיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Dermatosis Papulosa Nigra

יוסף
    18/08/2013

שלום,

זה מספר שנים אני סובל מריבוי נקודות שחורות בפנים, בצוואר וגם בגב. מהקריאה מאינטרנט אני מבין כי מדובר ב Dermatosis Papulosa Nigra. האם אתה מקבל חברי קופת חולים מאוחדת? מה עלות הטיפול? האם ניתן לטפל בכל הנקודות ביןם אחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Dermatosis Papulosa Nigra - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    25/08/2013

אם אכן זו האבחנה - הטיפול הוא טיפול לא נעים במיוחד אבל לרוב אפשר לטפל בכל הנקודות בססיה אחת. לגבי פרטי הביקור - מציע שתכנס לאתר שלי ותוציא משם - אינני מתכוון לפרסם אותם בפורום, זו לא המטרה שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו