שטף דם חוזר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שטף דם חוזר?
    בחורה
    25/06/2013

שלום. לפני כחודש בערך הופיעה לי נקודה שחורה על הציפורן ברגל.. היא לא גדלה עם הזמן וגם לא כואבת פשוט גזרתי אותה כשהיא עלתה למעלה עם הציפורן. לאחר כמה זמן היא הופיעה בדיוק באותו המקום ובאותו הגודל ללא כאבים. הרופאת עור שלי אמרה שזה שטף דם וכנראה שזה נגרם מנעליים לא נוחות.. חשוב לי לציין שאין לי כאבים בכלל גם כאשר אני לוחצת עליה.. האם זה שטף דם או דבר אחר? אני ממש בלחץ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שטף דם חוזר?

הוספת תגובה

• שטף דם חוזר? - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    30/06/2013

זו שאלה מאוד רגישה. שטפי דם תת ציפרניים בהחלט יכולים להופיע תחת הציפרניים בשל נעליים לא מתאימות וגם בלי כאבים או חבלה ברורה. יחד עם זאת צריך להיות מאוד זהירים באבחנה. בלי לראות לא אוכל לומר הרבה אבל באבחנה המבדלת נמצאת גם מלנומה ומכאן ברורה הזהירות שבה צריך לנקוט והצורך בבדיקה קפדנית ע"י רופא עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אותה אחת
    30/06/2013

הלכתי לרופאת משפחה והיא אמרה לי שיכול להיות שזו פטריה והביאה לי טיפות בשם אגיספור.. תוך כמה ימים הטיפות אמורות להשפיע? האם ייתכן שזו נקודת חן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    05/07/2013

טיפות אגיספור לא ישפיעו. נקודה.
    ייתכן שזו נק' חן - רופאת העור שלך אמורה להיות מסוגלת להבדיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו