פס שחור אנכי דק בציפורן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פס שחור אנכי דק בציפורן
    עומר
    12/07/2013

שלום לך ,בחימים האחרונים נתקלתי בפס שחור -כחול דק היוצא מציפורן האמה ביד , הוא דק מאוד נמשך עד פחות מאמצע הציפורן. קראתי במקומות מסויימים שזו יכולה להיות אינדיקציה לסרטן העור ורציתי לשאול אם יש טעם להילחץ
    קראתי בעוד מקום שזה יכול להיגרם בעקבות מכה ...
    אין לי סימנים אחרים מחשידים למלנומה , אני בן 17 בעל עור כהה ממוצע מזרחי
    אשמח לקבל תשובה בהקדם משום שאני קצת לחוץ.. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פס שחור אנכי דק בציפורן

הוספת תגובה

• דבר נוסף ששכחתי לציין

עומר
    12/07/2013

שלום לך , שכחתי לציין שממש מעל הפס יש מן צורה לבנה שאני זוכר שנגמרה לי בעקבות מכה באצבע.. יש סיכוי שפס זה אכן נגרם בגלל אותה מכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף ששכחתי לציין - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    22/07/2013

הכי טוב שתצרף תמונה. לא הבנתי מהתיאור שלך אם הפס יוצא מקפל הציפורן כלפי סוף האצבע או להיפך. במזרחיים פסים כאלה יותר שכיחים ופחות מטרידים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה של הציפורן כפי שביקשת

עומר
    24/07/2013

זו תמונה של הציפורן כפי שביקשת , אני מאוד מודאג ואשמח אם תוכל לענות לי בהקדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה של הציפורן כפי שביקשת - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    28/07/2013

הפס לא נראה מפחיד אבל צריך לבדוק אותו באמצעות דרמטוסקופ כדי לענות תשובה חד משמעית. בהחלט ייתכן שמדובר בשט"ד על רקע חבלה או לחץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו