נקודת חן ומסביבה הילה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן ומסביבה הילה מוזרה
    מיכל
    31/07/2013

שלום, אני בת 29, שמתי לב בחצי שנה , שנה האחרונה כי יש לי נקודת חן בירך שנראת יבשה, כאילו יש שכבת יובש מעלייה ומסביב לנקודה, היא נקודה בצבע חום לא ממש בהיר ולא ממש כהה, באמצע, סימטרית וקטנה. אבל מסביבה יש מעין יובש קל, ממש פס דק של יובש מסביבה. הזמנתי תור לרופא עור, אבל רציתי לדעת אם חס וחילה זה יכול להעיד על מלנומה או כל סרטן עור אחר? תודה אני מאוד לחוצה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניסיון נוסף לתמונה

מיכל
    31/07/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה נוספת

מיכל
    01/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה נוספת - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    03/08/2013

כל הכבוד על המאמץ. יחד עם זאת לצערי למרות שעל פניו הנקודה נראית שפירה, ללא בדיקה דרמטוסקופית לא ניתן לומר יותר רק על סמך התמונות ששלחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו