הסרת נקודת חן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת נקודת חן
    גאיה
    20/11/2013

הסרתי נקודת חן לפני 3 חודשים במחט חשמלית והנקודה נמצאה שפירה, אבל האיזור עדיין לא החלים אחרי כל כך הרבה זמן ויש שם מין נקודה שנראית כמו פצע אבל אני חושבת שהנקודה פשוט גדלה מחדש. זה היה אמור להחלים עד עכשיו או שזה באמת פצע ולוקח לזה זמן להחלים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת נקודת חן

הוספת תגובה

• הסרת נקודת חן - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    21/11/2013

אני חוזר על עצמי היום,
    לא מסירים נק' חן במחט חשמלית.
    אחרי 3 חודשים המקום אמור היה להחלים לחלוטין.
    חזרי לרופא העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בקשר לזה

גאיה
    21/11/2013

אם עשיתי את ההסרה בחינם במסגרת קופ"ח כללית, ואני די בטוחה שהם קיבלו את הרושם שזה יותר קוסמטי מאשר רפואי ולמניעת סרטן, הם יסכימו להסיר לי את זה מחדש ללא תשלום? או שאני אהיה חייבת לשלם על ההוצאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בקשר לזה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    28/11/2013

זו שאלה שאין לי תשובה עליה. הקופה בעיקרון לא אמורה לממן פרוצדורות אסטטיות אך לפעמים מתחלקות כאלה לנגעים גבוליים. לגבי התשלום - זה כמובן נובע מההחלטה של הקופה/הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו